Dufus Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Kto się wybiera ? http://www.radzymin.pl/index.php?id=314_________________pozdrawiam... Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Fajnie :icon_rolleyes:. Chyba sie wybiore. Ale gdzie to dokladnie bedzie? O 11:00 ma byc wystawa motocykli ale gdzie dokladnie? Tak samo o 13:10 wyjazd na trase ale skad? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ten zlot dotyczy tylko moto starszych (zabytkowych)?? czy na nowszych też można podciągnać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dufus Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Wygląda na to, że wszystko zaczyna się i kończy na Placu T. Kościuszki w Radzyminie, a z fotek z lat poprzednich wynika, że wiek maszyny raczej jest bez znaczenia. Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 W takim razie do zobaczenia :icon_exclaim:. Bede pewnie na miejscu okolo 13:00, zeby zalapac sie na ta parade. Pozdrawiam Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja byłem o 20:00, koncert znośny ale reszta to masakra, tłumy ludzi , pełno bydła i dresiarzy, na kebaba od chwili zamówienia czekałem 25 min.To co dostałem wyglądało jak bełt z musztardą, zwineliśmy się po koncercie ok 21:00 i pojechaliśmy do 2 kółek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 O 20:00 to juz tam nie bylo zadnych motocykli. O 13:00 byla parada to bylo wiecej jak 100 sprzetow. Po powrocie, okolo 16:00 byl bigosik i kielbaski, a potem jakies konkursy, palenie gumy, itd. po czym wszyscy sie rozjechali. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dufus Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam. Dla zainteresowanych kilka zdjęć z imprezy: http://dufus.waw.pl/ural/galerie/radzymin_150807.htm Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Dufus, to u ciebie kolko od wozka bocznego bylo takie zosemkowane? Z kolega jechalismy zaraz za toba na paradzie. Balismy sie ze zaraz ten wozek odpadnie :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dufus Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 U mnie, zgadza się. Niestety poprzedni właściciel polakierował proszkiem szprychy razem z nakrętkami i nie wiele się da z tym zrobić. Na następny sezon chyba poszukam nowego kółeczka. Na szczęście to tylko tak groźnie wygląda, ale trzyma się mocno. Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi