dmrider Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ooo...! marcpol nie zmieniaj zdania :buttrock: Sam mam Dt 80 i masz 100% racji...tylko, że mam na motorower to jest warta ponad 4tys, przestarzał konstrukcja to fakt, bo pamieta '85r, ale wyprodukowana w '95, słabe osiągi no tak 100km/h na godzine to śmiech jak na motorower, marne zawieszenie tak jest za sztywne na ulice(nie jestem chory naprawde mam sztywne), a i hamulce w mojej wersji z hamulcem brembo jest ok i wygląd-jak kto dba tak ma. Nie będę polecał ci DT, bo i po co sam wybieresz, ale za 3tys to z 49ccm nic lepszego nie kupisz. Aha nie twierdze, że zarej na motocykl jest warta te 2 500, bo nie jest, no może ze 2tys to jest nie przesadzajmy. Dt za 4k? :( Nie wiele wiecej dołożyć i jest nowsza 50 o podobnych osiągach do dt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Nienawidze takiego pier*****,gościu sam nie wiesz na czym ma Ci dupsko jezdzic. Mi jak sie cos podobalo i mialem kase to kupowalem i nie patrzylem czy DT czy co inne jest lepsze!!! Motor jesli jest zadbany to bedzie latal nie wazne jaka marka i tyle. Nie masz prawka chcesz jezdzic legalnie to kupuj 50 , chcesz walic po lasach to kupuj 125 jakies i tyle.... Dla mnie tu juz powinien byc koniec tematu. Pozdro BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Piotrek masz 16 lat i sam jeździsz 80ccm i jestem ciekaw czy za rok będziesz chciał się przeżucić na 49ccm :) :crossy: :P gdyby mi sie trafila aprilia rx albo honda hm to kupil bym 50 ale zapewne szybko bym wsawil cylinder 80 i wiekszy gaznik i inne duperele. Teraz jak sprzedalem mtxa to szukalem 125 na motorower ale trafila sie tzr 80 i przyznam ze to jedzie w porownaniu do gpr-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 gdyby mi sie trafila aprilia rx albo honda hm to kupil bym 50 ale zapewne szybko bym wsawil cylinder 80 i wiekszy gaznik i inne duperele. Teraz jak sprzedalem mtxa to szukalem 125 na motorower ale trafila sie tzr 80 i przyznam ze to jedzie w porownaniu do gpr-a NO no, ale na gpr'ce chyba zrobiłeś mały interes, więc nie możesz przynajmniej narzekać od strony finansowej. A co z MTX'em? Sprzedałeś? Bo ja jedną DT'tke sprzedałem na początku lipca :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ja na twoim miejscu wziąłbym 125, za rok prawko itd a sezonu i tak już zbyt wiele nie zostało, od września szkoła :buttrock: !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 KUR**.Jest temat o dt którzy ma ponad 120 stron.Umiesz go znaleźć?Czemu każdy musi tu robić taki burdel.Wiesz czemu ten dział nazywa się motorowery?Bo jest o motorowerach. A czy DT 80 jest motorowerem? Wychodząc z fabryki na pewno nim nie była.Więc znajdź odpowiedni dział, temat i tam zadawaj pytanie które było zadawane już tysiąc razy. A wszyscy którzy odpisali w temacie, no poza craschem, to obrzydliwi spamerzy, lubujący się w rosnącym liczniczku! http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi