funmastah Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam serdecznie czy orientuje sie ktos ile oleju nalezy wlac do lagi przedniego zawieszenia cbr 900 rr model sc 28 rocznik 94, oraz jaki typ oleju w tym modelu zastosowac (jakiej gestosci)??? z tego co sie orientuje to zawieszenie nie zmmienialo sie pomiedzy rocznikami 92-99 albo jakos tak. Jesli ktos ma pojecie to prosze o szybka odpowiedz poniewaz chcialbym zamowic pare gratow do mojej cebry, w tym wlasnie wyzej wymieniony olej w larsonie no i nie wiem ile tego oleju u nich zamowic.Pozdrawiam i z gory dziekuje za posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 550 ml na lagę, najlepiej 10W.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funmastah Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 550 ml na lagę, najlepiej 10W.pzdr Dzieki bardzo za szybką odpowiedż:) 550 ml na lagę, najlepiej 10W.pzdr mam jeszcze jedno pytanko, czy orientuje sie pan czy tarcze hamulcowe przednie z modelu sc33 pasuja do modelu sc 28 mam licznik elektroniczny wiec nie mam slimaka jak w pierwszych wypustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi