karol271990 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 WItam, Chciałem zapytać co sądzicie o yamaszcze takiej jak w tytule.Miał ktoś doczynienia, warto kupić? Niewiem czy Xt 350 czy dr 350 byłaby dla mnei lepsza.Chce kupić ten motocykl http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M481342 Może ktoś oglądał wie coś na jego temat :icon_rolleyes: Użyłem opcjcji szukaj :icon_rolleyes: prosze o odpowiedzi. Pozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Wygląda ok,zwłaszcza że po wymianach tłoka itd ,ale ja bym z 350 to brał albo dr 350 albo tt 350.Zależy też do czego ten motor ci jest potrzebny jak zamierzasz nim głownie jezdzic po drogach-to kupuj jak do lasu i w cięższy teren to bierz dr lub tt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 w teren to chyba nie jest za ciekaw opcja. raczej w starych motorkach w 350 króluje dr Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 no Karol szuka coś do lekkiego lasu, a że Dr króluje to widac po cenach na allegro:] 6-7 tys. zdrożały strzasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 to poszukac tt 350 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Ostatnio na allegro widziałem 2 ładne sztuki :) albo rozejrzyj się za klx 300 jeśli masz sporą sumke na moto. Chodź na dr350 nie jeździłem to sie nie wypowiadam czy sie nadaje w terem cyz nie ale wydaje mi sie że jest trochę ciężka. Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ostatnio na allegro widziałem 2 ładne sztuki :notworthy: albo rozejrzyj się za klx 300 jeśli masz sporą sumke na moto. Chodź na dr350 nie jeździłem to sie nie wypowiadam czy sie nadaje w terem cyz nie ale wydaje mi sie że jest trochę ciężka. Wcale nie jest taka ciezka... w terenie jak masz mase i troche siły to spokojnie daje rade.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ostatnio na allegro widziałem 2 ładne sztuki :icon_rolleyes: albo rozejrzyj się za klx 300 jeśli masz sporą sumke na moto. Chodź na dr350 nie jeździłem to sie nie wypowiadam czy sie nadaje w terem cyz nie ale wydaje mi sie że jest trochę ciężka.Przecież wystarczy trochę poczytać i można wywnioskować, że na KLX300 nie będzie miał bo nie ma na Dr które podrożały niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Może i tak, ale ceny dr 350 są zdecydowanie za wysokie, zamiast kupić dr'ke za 7tys, kupisz o niebo lepsze moto w teren. Pozdr Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Kup DRke, sa troche drogie szczegolnie w sezonie, ale mozesz poczekac do zimy. W terenie naprawde super se radzi. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 ja tez jestem za tym zebys kupil dr350 ale jak niemasz kasy to ja na twojm miejscu (wsumie ja taki sam mialem problem czy kupic xt czy dr)bym poczekal ten rok czy dwa i zaoszczedzil kase i kupil dr w dobrym stanie pozdro 350:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 juz bym wolal ta xlr 250 baja ktora masz w profilu od tej xteki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no już przedwczoraj kupił baje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Czyli padlo na hondę, no i też dobrze! Życzę bezproblemowej eksplatacji! :rolleyes: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol271990 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Dzięki mam nadzieje, ze wszytsko bedzie ok. Pozdro koniec tematu o xt nie aktualne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi