poll Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam wszystkich serdecznie a szczególnie posiadaczy motocykla SHL M17 GAZELA.Do których kieruję ten post i ludzi znających się na tym moto. Mianowicie posiadam taki właśnie motocykl i mam mały problem gdyż posiadam stacyjkę o 3 przełożeniach a wszystkie dostępne jak do tej pory które znalazłem schematy są na stacyjkę o 5 pozycjach.Moja Gazela ma jeszcze oryginalna instalację ale ktoś już pchał do niej łapy no i mam problem co i gdzie. Oczywiście prądnicę mam z 4 kabelkami(2 żółte czarny i czerwony) oryginalna na 12 v.Widziałem że takie gazele z 3 pozycyjnym przełącznikiem występowały tylko nie mogę nigdzie schematu znaleźć Drugie pytanko to czym zastąpić prostownik selenowy bo fabryczny jest raczej dobry ale w fabryce.Może mostek Gretza wystarczy tylko do ilu amper i oczywiście na 12v Trzecie pytanko jak dobrać się do amortyzatorów tylnych a dokładniej jak zdjąc szklanke dolna i gdzie można dostać simmeringi do tych amorków. Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich miłośników motoryzacji Miło by było gdzyby ktoś miał katalog części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poll Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ludziska naprawdę nikt nic na ten temat nie wie??Niewierze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ludziska naprawdę nikt nic na ten temat nie wie??Niewierze!!Uzyles opcji "Szukaj" ? Chyba nie. Pamietaj: Google Twoim przyjacielem jest...Wrzycamy do google taki tekst "schematy do motocykli m17" i na pierwszym miejscy otrzymujemy taki o to link http://arecki113.republika.pl/...szukamy w liscie dostepnych schematow i mamy http://arecki113.republika.pl/schematy/gazela.JPGProste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poll Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Szukałem ale na stacyjkę o 3 przełożeniach niema.Czyżby u mnie niebyła ona fabryczne.Ale dziwne to by było skoro mój znajomy tez taką ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Cześć !Mostek Gretza 15 A plus radiator i powinno być OK.PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 a co powiecie na połoczenie pradnicy do kupy + regel jak w japończykach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi