krzysiek5680 Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 witam mój dziadek kilka dni temu kupił motor keeway cruiser 250v, motor jest nowy z salonu dał za niego prawie 11 k ale gratis dostał 2 kaski, sakwy boczne i szybę przednią czy waszym zdaniem opłacało sie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aster Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 O, to Twój dziadek będzie "królikiem doświadczalnym" jeśli chodzi o chińską V. Z tego co wiem nikt na forum się na to nie zdecydował jeszcze. Poczytaj:http://forum.motocyklistow.pl/JINLUN-Made-...ina-t37080.html Quote Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkelpl Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) Uwazam ze nie, bo za taka kase mozna miec V ale japonczyka. Np. Yamaha Virago 535 lub Drag Stara 650 :crossy: Co prawda uzywany, ale ........... ja wole uzywanego japonca od nowki chinczyka ;) :) Ale to dziadka wybór i mam nadzieje ze mu bedzie dobrze sluzył :biggrin: :biggrin: Edited August 9, 2007 by majkelpl Quote ISRA: 27062SREU: 614 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dlamichala Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 teraz już 'po zawodach' więc po co się zastanawiać czy się opłacało. :banghead: Jak to mówią nasi forumowi znawcy Chińczyków - dokręcić śrubki :banghead: i jechać :crossy: Pozdro dla dziadka i wnuka :cool: :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocop Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) Rozważania troszkę po fakcie, gdyż wydaje się, że ktoś dziadka nabił w butelkę.Cena na stronie Keewaya to 8990 - http://www.keeway.pl/main.php?subSite=item&id=13Ja mam też Chińczyka Kingwaya V250 - wierna kopia Yamahy Virago. Mogę udzielić kilku, myślę cennych porad i podzielić się spostrzeżeniami jeśli chcesz. Edited August 9, 2007 by crocop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrus007 Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Nikt go nie nabil w butelke. Keeway cruiser tyle kosztuje.Ja posiadam chinski motocykl, ale gdybym mial wydac 11tys. na nowy sprzet, to zdecydowalbym sie jednak na Kawasaki EL125. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts