krzysiek5680 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 witam mój dziadek kilka dni temu kupił motor keeway cruiser 250v, motor jest nowy z salonu dał za niego prawie 11 k ale gratis dostał 2 kaski, sakwy boczne i szybę przednią czy waszym zdaniem opłacało sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 O, to Twój dziadek będzie "królikiem doświadczalnym" jeśli chodzi o chińską V. Z tego co wiem nikt na forum się na to nie zdecydował jeszcze. Poczytaj:http://forum.motocyklistow.pl/JINLUN-Made-...ina-t37080.html Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Uwazam ze nie, bo za taka kase mozna miec V ale japonczyka. Np. Yamaha Virago 535 lub Drag Stara 650 :crossy: Co prawda uzywany, ale ........... ja wole uzywanego japonca od nowki chinczyka ;) :) Ale to dziadka wybór i mam nadzieje ze mu bedzie dobrze sluzył :biggrin: :biggrin: Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 teraz już 'po zawodach' więc po co się zastanawiać czy się opłacało. :banghead: Jak to mówią nasi forumowi znawcy Chińczyków - dokręcić śrubki :banghead: i jechać :crossy: Pozdro dla dziadka i wnuka :cool: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocop Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Rozważania troszkę po fakcie, gdyż wydaje się, że ktoś dziadka nabił w butelkę.Cena na stronie Keewaya to 8990 - http://www.keeway.pl/main.php?subSite=item&id=13Ja mam też Chińczyka Kingwaya V250 - wierna kopia Yamahy Virago. Mogę udzielić kilku, myślę cennych porad i podzielić się spostrzeżeniami jeśli chcesz. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez crocop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimitrus007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nikt go nie nabil w butelke. Keeway cruiser tyle kosztuje.Ja posiadam chinski motocykl, ale gdybym mial wydac 11tys. na nowy sprzet, to zdecydowalbym sie jednak na Kawasaki EL125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi