Greedo Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 hmmm a masz juz te czesci z piotrkowa?? bo remont zaczynam i kupil bym pare rzeczy od Ciebie... pozatym wejdz na gg czasem, ja jestem teraz Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 22 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 ludzie to nie temat o simsonach :lol: a tak naprawde to chyba najmlodszy jestem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 a ile macie lat ? bo ja 21 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 sprzęcik spoko, ja w tym wieku mogłem pomarzyc o takim motorku... stary jedyne co chciał mi kupic to motorynka, bo powiedział, że jeszcze nie umiem na tyle dobrze jeździć żeby kupić coś większego. jednak w wieku 11 lat śmigałem już sprzęcikiem (Peugeot 103 Rcx), który pocinał prawie 100km/h 8) teraz w wieku 16 lat przerzuciłem sie na Sendę, a właściwie to rok temu i jestem z niej bardzo zadowolony :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2003 a ile macie lat ? bo ja 21 8) ja 18.... Poisona lepiej nie pytaj 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 23 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2003 ja chcialem simsonka ale tata powiedzial ze stoi fajna honda w warszawie i ze jak z bratem zrzucimy sie po 1000 zl do nam dolozy. I pewniego dnia przywiozl hondke. A i tak pocinalem ja po polu 60 kmh ma 4 biegu i jeszcze mialem manetki troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 ja bym jednak wolał nawet simsona byle na wlasnosc nie z bratem... chyba bym nie wytrzymal 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 24 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 Z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjeciu ,albo dworcu a nie w spolkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 wlasnie nie wyobrazam sobie zebym mogl moj kochany motorek dzielic z kims innym :P Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 24 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 WItam.Cieszy mnie to, że od młodego wozisz się na moto. Szkolisz swoje umiejętności i za kilka lat dosiądziesz coś większego....w pełni przygotowany. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 25 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2003 heh moj braciak nie jezdzi tylko przed kumplami jak przyjda raz na 3 miechy sie popisze i przez niego mam pogieta kierownice bo jest za niski na moto a ma 11 lat jestem od niego o 10 cm wyzszy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi