Pawik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ja robie jak kolega na cagivi bo enduro moje i tak bedzie brudne wiec niema sesu go myc tylko olej z zawieszenia bym wyplokal w tren sposob czesym myciem :clap: (ale skuter hmmm ludwik miekka gombka i jazda a pozniej szlaufem spłukac.... i po zawodach a jak masz bloto to nie wcieraj bo beda wieksze rysy :P ale jak wyzej mowia pasa tempo rozwiaze ten problem :P :buttrock: :crossy: ja z kmxa bloto haczką zdrapywałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 JA jak mam brudną wsk-ą to my7je ja najpierw na sucho potem na mokro wycieram i jade dalej w świat BRAWO!!! Ale w sumie WSK-ę nawet brudną to można od razu nowym lakierem w sprayu pokryć :P Do autora, pasta TEMPO lub MOTOMAX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ciebie mozna pokryć lakierem :flesje: :) :D Przynajmniej nie pie**** byś takich głupot. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ciebie mozna pokryć lakierem :flesje: :) :D Przynajmniej nie pie**** byś takich głupot. Pozdro on już jest pokryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz93 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 eh:P. kupiłem pastę tempo wosk i właśnie przed chwilką przemyłem karcherem moto i patrze z okna jaki on piękny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 eh:P. kupiłem pastę tempo wosk i właśnie przed chwilką przemyłem karcherem moto i patrze z okna jaki on piękny :buttrock:a u ciebie nie pada ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz93 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 padało ale właśnie wtedy troszkę przestało :wink:. Ale na szczęście teraz mamy piękną i idealną pogodę na motor :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Tempo tak jak pisali dobra pasta, ja mialem podobny problem i uzywalem Automax. Naprawde ladnie zaciera rysy i nadaje połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Tak w ogole top wedlug mnie najlepiej sprzet jest myc za pomoca szczotki do mycia niz szmatki lub gombki. Wszelkie drobiny piasku beda sie wbijaly w gabke i tarly po lakierze w czasie mycia. W szczotce po zamoczeniu w wodzie raczej wyplukaja sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) zgadzam sie z kolega ja uzywam szczotki o 0 rys Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez speeeed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) mi koles w sklepie mowil ze automax (4 zl) i tempo (12chyba) zbytnio sie nie nadaje kupilem farecla G3 za 33zl :icon_biggrin: Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez kacpextreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi