pleszew Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zapraszamy na :II ZLOT Iskry SkalmierzyceBoczków 200731 sierpień , oraz 1 i 2 września www.iskraskalmierzyce.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Polecam! W ubiegłym roku zrezygnowałem z "Bachusa" i pojechałem na ten zlot. Było super - za 20 zł ładna blacha i dwa posiłki wystarczające na obiad i kolację, fajne miejsce, muza O.K. (m.in IZOTOP), chłopaki z Iskry też w porządku. Dla ludzi bez namiotu była podłoga w remizie (spało ok.10 ludkow). W niedzielę rano kawa, herbata i szneki gratis! Niestety, w tym roku termin pokrywa się ze Złocieńcem, a tego zlotu jeszcze nie opuściłem. Pozdrowienia dla Pipensa i reszty ekipy. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Polecam! W ubiegłym roku zrezygnowałem z "Bachusa" i pojechałem na ten zlot. Było super - za 20 zł ładna blacha i dwa posiłki wystarczające na obiad i kolację, fajne miejsce, muza O.K. (m.in IZOTOP), chłopaki z Iskry też w porządku. Dla ludzi bez namiotu była podłoga w remizie (spało ok.10 ludkow). W niedzielę rano kawa, herbata i szneki gratis! Niestety, w tym roku termin pokrywa się ze Złocieńcem, a tego zlotu jeszcze nie opuściłem. Pozdrowienia dla Pipensa i reszty ekipy. Też słyszałem od chłopaków, że niezła nawet impra a przede wszystkim muza. Sporo ludzi tam się szykuje. Mnie też tam nie zabraknie i mam nadzieję, że zabawa będzie przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No to super brzmi zachęcająco. Powinniśmy przyjechac. Może ktoś wybiera się z zachodniej wielkopolski to śmigniemy razem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Na 100 % będę jak ktoś z kierunku Łódź to chętnie umawiam sie w Łasku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIOGUN Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Przypomnienie ;Zapraszamy na nasz II zlot i postaramy się by był on jeszcze lepszy niż ten pierwszy.I dlatego specjalnie dla Was35200 Wat nagłośnienia na wielkiej scenie , profesjonalne oświetlenie i lasery.Młode polskie kapele , tworzące prawdziwie zlotowy klimat.Możliwość spania na sali oraz pole namiotowe.Zaplecze gastronomiczne , automaty siłowe , dwa telebimy wyświetlające filmy i zdjęcia .A ponad to wiele konkursów i niespodzianek Akcja " Motocykliści to dawcy...honorowi krwi "chcemy zebrać jak najwięcej krwi grupy "0" oraz każdej innej.więcej info na stronie www.iskraskalmierzyce.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi