pleszew Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Zapraszamy na :II ZLOT Iskry SkalmierzyceBoczków 200731 sierpień , oraz 1 i 2 września www.iskraskalmierzyce.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek 63 Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Polecam! W ubiegłym roku zrezygnowałem z "Bachusa" i pojechałem na ten zlot. Było super - za 20 zł ładna blacha i dwa posiłki wystarczające na obiad i kolację, fajne miejsce, muza O.K. (m.in IZOTOP), chłopaki z Iskry też w porządku. Dla ludzi bez namiotu była podłoga w remizie (spało ok.10 ludkow). W niedzielę rano kawa, herbata i szneki gratis! Niestety, w tym roku termin pokrywa się ze Złocieńcem, a tego zlotu jeszcze nie opuściłem. Pozdrowienia dla Pipensa i reszty ekipy. Quote https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szpadi Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Polecam! W ubiegłym roku zrezygnowałem z "Bachusa" i pojechałem na ten zlot. Było super - za 20 zł ładna blacha i dwa posiłki wystarczające na obiad i kolację, fajne miejsce, muza O.K. (m.in IZOTOP), chłopaki z Iskry też w porządku. Dla ludzi bez namiotu była podłoga w remizie (spało ok.10 ludkow). W niedzielę rano kawa, herbata i szneki gratis! Niestety, w tym roku termin pokrywa się ze Złocieńcem, a tego zlotu jeszcze nie opuściłem. Pozdrowienia dla Pipensa i reszty ekipy. Też słyszałem od chłopaków, że niezła nawet impra a przede wszystkim muza. Sporo ludzi tam się szykuje. Mnie też tam nie zabraknie i mam nadzieję, że zabawa będzie przednia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldas7 Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 No to super brzmi zachęcająco. Powinniśmy przyjechac. Może ktoś wybiera się z zachodniej wielkopolski to śmigniemy razem. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan kalin Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Na 100 % będę jak ktoś z kierunku Łódź to chętnie umawiam sie w Łasku?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIOGUN Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Przypomnienie ;Zapraszamy na nasz II zlot i postaramy się by był on jeszcze lepszy niż ten pierwszy.I dlatego specjalnie dla Was35200 Wat nagłośnienia na wielkiej scenie , profesjonalne oświetlenie i lasery.Młode polskie kapele , tworzące prawdziwie zlotowy klimat.Możliwość spania na sali oraz pole namiotowe.Zaplecze gastronomiczne , automaty siłowe , dwa telebimy wyświetlające filmy i zdjęcia .A ponad to wiele konkursów i niespodzianek Akcja " Motocykliści to dawcy...honorowi krwi "chcemy zebrać jak najwięcej krwi grupy "0" oraz każdej innej.więcej info na stronie www.iskraskalmierzyce.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts