Skocz do zawartości

DragStar 1100

cezsek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cezsek, ten Drag tez już niestety jest sprzedany :)

Dzwonił do mnie własciciel bo nie mógł się z Tobą skontaktować.

I umawiaj się tu z ludźmi... :(

Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem)

Chromolę.

Umówiłem się z Niedźwiedziem. Jutro jadę po Jego VL-a.

Od pierwszego wejrzenia się mnie spodobał... a chciałem zachować resztki rozsądku i dosiąść Draga...

Będę jeździł wielką suką...

Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem)

Zgadzam sie z toba ze takie przypadki tez beda. :banghead:

Liczac sie z tym, patrze skad jest sprzedajacy i wtedy umawiam sie na ogladania.

Poza tym; ja mieszkam w takim miejscu ze dalej niz 100 mil to mi sie za cholere i tak nie chce jezdzic a powodzie były w innych rejonach. Znacznie dalej niz moje szukania sprzetow. :icon_question:

Ale fakt, ze potencjalni chetni z Polski musza to wsziac pod uwage :lalag: :icon_mrgreen:

Chromolę.

Umówiłem się z Niedźwiedziem. Jutro jadę po Jego VL-a.

Od pierwszego wejrzenia się mnie spodobał... a chciałem zachować resztki rozsądku i dosiąść Draga...

Będę jeździł wielką suką...

No coz, pogratulowac :clap: :(

Cieszyc sie czy nie ??? :eek:

Chciales Draga 1100 a bedziesz smigał 1500, tak ? :crossy:

ISRA: 27062
SREU: 614

Będe w Kletnie na zakończeniu sezonu EKG (to na pewno). Jak będzie jutro pogoda, namówię Panią na obiad w Kletnie.Do której będziecie?

Jak ruszymy koło 10 am, na obiad dojedziemy.

Będziecie jeszcze?

edit: chyba nie pojedziemy. Pogoda jakaś taka...

Wiem... twardym trzeba być, ale jedzenie obiadu w przemoczonych ciuchach nie bardzo mi się uśmiecha.

So... do zobaczenia za trzy tygodnie.

Edytowane przez cezsek