cezsek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Cezsek, ten Drag tez już niestety jest sprzedany :) Dzwonił do mnie własciciel bo nie mógł się z Tobą skontaktować.I umawiaj się tu z ludźmi... :( Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Pozostaje Ci jeszcze Carlos :) :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Pozostaje Ci jeszcze Carlos :biggrin: :crossy:Lub mój Wild :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No tak, łakomy kasek ............Sam bym łyknał gdyby nie ta kasa :banghead: Chyba ze sciagniesz do UK i sie wtedy jakos dogadamy :cool: :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Chromolę.Umówiłem się z Niedźwiedziem. Jutro jadę po Jego VL-a.Od pierwszego wejrzenia się mnie spodobał... a chciałem zachować resztki rozsądku i dosiąść Draga...Będę jeździł wielką suką... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Co do tematu Anglii jeszcze: w tym roku sporo powodzi tam było i na oko wszystko może być cacy i działać OK, a za jakiś czas całą instalację szlak trafi z syfu który tak wlazł. Na to też trzeba zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgadzam sie z toba ze takie przypadki tez beda. :banghead: Liczac sie z tym, patrze skad jest sprzedajacy i wtedy umawiam sie na ogladania.Poza tym; ja mieszkam w takim miejscu ze dalej niz 100 mil to mi sie za cholere i tak nie chce jezdzic a powodzie były w innych rejonach. Znacznie dalej niz moje szukania sprzetow. :icon_question: Ale fakt, ze potencjalni chetni z Polski musza to wsziac pod uwage :lalag: :icon_mrgreen: Chromolę.Umówiłem się z Niedźwiedziem. Jutro jadę po Jego VL-a.Od pierwszego wejrzenia się mnie spodobał... a chciałem zachować resztki rozsądku i dosiąść Draga...Będę jeździł wielką suką... No coz, pogratulowac :clap: :( Cieszyc sie czy nie ??? :eek: Chciales Draga 1100 a bedziesz smigał 1500, tak ? :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Mam.Wczoraj prawie 300 km (z czego połowa w deszczu). I zadek nie bolał...Ależ to ma siłę... a klang... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 GRATULACJE !!! :bigrazz: tO BARDZO FAJNA MASZYNA :icon_exclaim:Przyjedz do Kletna pochwalić się, siedzimy tu do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Będe w Kletnie na zakończeniu sezonu EKG (to na pewno). Jak będzie jutro pogoda, namówię Panią na obiad w Kletnie.Do której będziecie? Jak ruszymy koło 10 am, na obiad dojedziemy.Będziecie jeszcze? edit: chyba nie pojedziemy. Pogoda jakaś taka...Wiem... twardym trzeba być, ale jedzenie obiadu w przemoczonych ciuchach nie bardzo mi się uśmiecha.So... do zobaczenia za trzy tygodnie. Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 no szkoda. W kletnie chmury wisza ale jest ciepło i nie pada. Sprzety smigają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi