kaziksem Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 witamod dłuższego czasu składam z 2 rozbitych jeden do kupy.mianowicie kawasaki zx6r do której nie mogę sporo czasu dostac zębatki przedniej.mieszkam w 60cio tysięcznym mieście i żaden sklep nie potrafi mi jej sprowadzić.na allegro też lipa .nie ma szans.może ktoś zna jakiś sklep internetowy a może ma ktoś jakiś inny ciekawy pomysłpozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stan Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 idziesz do dealera kawasaki i musi ci sprowadzic nie ma bata, otiwera fiszke z czesciami i zamawia konkretna czesc, czekasz do 14 dni max a jak ci dealer kawasaki tego nie chce zrobic to juz naprawde nie wiem co to za sklep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skodafelicia Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 witamod dłuższego czasu składam z 2 rozbitych jeden do kupy.mianowicie kawasaki zx6r do której nie mogę sporo czasu dostac zębatki przedniej.mieszkam w 60cio tysięcznym mieście i żaden sklep nie potrafi mi jej sprowadzić.na allegro też lipa .nie ma szans.może ktoś zna jakiś sklep internetowy a może ma ktoś jakiś inny ciekawy pomysłpozdr z którego roku jest ta kawa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaziksem Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 kawasaki jest z 1999 roku.w białej podlaskiej nie ma dilera kawasaki bo to dziura jest.hahahaa jakis sklepie sprowadzili mi 2 zębatki ale żadna nie nadawała się jedna miała 13 zębów a druga była zaszeroka i łańcuch na nią nie wchodziłł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dudek Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 www.olekmotocykle.plsklep internetowy zamawiasz i masz Quote Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts