kaziksem Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 witamod dłuższego czasu składam z 2 rozbitych jeden do kupy.mianowicie kawasaki zx6r do której nie mogę sporo czasu dostac zębatki przedniej.mieszkam w 60cio tysięcznym mieście i żaden sklep nie potrafi mi jej sprowadzić.na allegro też lipa .nie ma szans.może ktoś zna jakiś sklep internetowy a może ma ktoś jakiś inny ciekawy pomysłpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 idziesz do dealera kawasaki i musi ci sprowadzic nie ma bata, otiwera fiszke z czesciami i zamawia konkretna czesc, czekasz do 14 dni max a jak ci dealer kawasaki tego nie chce zrobic to juz naprawde nie wiem co to za sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skodafelicia Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 witamod dłuższego czasu składam z 2 rozbitych jeden do kupy.mianowicie kawasaki zx6r do której nie mogę sporo czasu dostac zębatki przedniej.mieszkam w 60cio tysięcznym mieście i żaden sklep nie potrafi mi jej sprowadzić.na allegro też lipa .nie ma szans.może ktoś zna jakiś sklep internetowy a może ma ktoś jakiś inny ciekawy pomysłpozdr z którego roku jest ta kawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziksem Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 kawasaki jest z 1999 roku.w białej podlaskiej nie ma dilera kawasaki bo to dziura jest.hahahaa jakis sklepie sprowadzili mi 2 zębatki ale żadna nie nadawała się jedna miała 13 zębów a druga była zaszeroka i łańcuch na nią nie wchodziłł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 www.olekmotocykle.plsklep internetowy zamawiasz i masz Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi