Brylu 1989 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 a ja proponuje sie przy jakimś orientacyjnym miejscunie musimy przecież wiecznie tam stać pogadamy cykniemy fotke(nie koniecznie przy tym miejscu) i luzik sam nie będe na fote przyjde mussowo, tylko panowie bez alkoholu ''bo nieładnie być wstawionym na mszy'' :icon_mrgreen: można też za pomoca komórek sie poznajdywać czyli ten który jest a znajść sie nie może to dzwoni i mu ktoś mówi gdzie są...myśle że nadezbyt problemów nie powinno być,bo tak po kurtkach ciążko niby mnie po kasku można bo mam żółty i na tyle czarnymi literami jak byk pisze BRYLU 1989 a z przodu SHOEI no ale sie zobaczy... Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 To może tak, looknijcie w galerii na moją sevenkę, są tam też moje fotki, biorąc pod uwagę, że sevenke na drodze spotkać to święto lasu i moje 196 cm wzrostu powinno się wyróżniać na tle innych :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Tobik się zgłasza :buttrock: Sorrka za obsuwke, ale byłem nad morzem, własnie wrociłem. W Wołczynie jest sporo sprzętow, ale ludziska nie wchodzą do netu, trzeba to zmienic czym predzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Aktualizacja listy 1.Piotreek - Kluczbork2.strażak - Opole3.granat- Kluczbork4.Brylu 1989- Namysłów5.Piotrek01 - Kluczbork6.Ghostraider - Strzelce Opolskie7.WilkONY - Nysa8.firemax - Namysłów9.mc007 - Olesno10.Prałat - Kędzierzyn11.B&TCUSTOMS - Olesno12. Mr.Maciek - Praszka13. Don Corleone - Tomek - Praszka, okolice kluczborka, wielunia olesna14. Daniel RG - Wołczyn15. stormraider - Strzelce Opolskie16. Komarrider (pseudo.DIC) - Gorzów Śląski, Olesno17. Dawid125 - Kluczbork18. T 2 - Kamień Śląski19. T 1000 - Kamień Śląski20.luckykit - Opole21.kriszx-6r-Biala22. Arma87 - Grodków23. Maticzek-Kluczbork24. Tobik - Wołczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 kiedy będziemy mieć własny dział dla opolszczyzny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 no własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Z tym to do Dominika należy uderzyć, bo z nim zaczynała się rozmowa na temat naszego działu. Napisałem do niego PM kilka dni temu, ale z tego co wyczytałem na forum jest na wczasach, więc na forum nie wchodzi. Teoretycznie dział mógł by założyć ktoś inny z administracji, ale ja proponuję poczekać na Dominika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkONY Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ok poczekamy, jak wróci daj znać na bieżąco.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 aktualnie mamy 24 osoby na liście, więc nie jest źle i subforum powinno wypalić. A tak na inny temat, znacie jakieś fajne miejsca z fajnymi winklami nie daleko Kluczborka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Co to znaczy niedaleko ??5 km czy 205 km ? Jak to drugie to wal w Kotlinę Kłodzką jest tego sporo :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) no powiedzmy, że tak do 20-30 km, bo dalej nie opłaca mi się jechać, żeby powinklować. Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) KOrde tak sie spotkac byloby zajebiscie tyle motorkow i ludzi spoko. Najlepiej jakby wszyscy dali swoje numery tel komorkowych !!!!!!!! Szkoda ze jestem teraz w Angli na wakacje przyszle wracam do Polski !!!!! P.S Kolega kopuje CBR 600 w przyszlym tygodniu ja pod koniec pazdziernika takze CBR 600 heheheh !!!!!!!! :biggrin: :bigrazz: :P POZDR !!!!!!!! BARTEK Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 wow... zajebiscie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 to ja zaczynam z nr komórki, ale nie tek oficjalnie :-) Zaraz do profilu sobie wklepię i zachęcam innych do tego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 na mojej karcie użytkownika również jest już widocznyy numer komórki,jakby co to dzwonić tylko narazie lipa z prawkiem hehe Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi