Arma87 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja jestem z Grodkowa + 3 moich kumpli zawsze mozna cos pokombinowac na wiosne !!!!!!!!. Np my mamy zamiar zwiedzic troche POLSKI na wakacjach !!!!!!!!!!!Oczywisce DR nie mam zamiaru zwiedzac Polski na wiosne bedzie 2 motorek !!!!!!!!! POZDR !!!!!!!!!!!! Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 1.Piotreek - Kluczbork2.strażak - Opole3.granat- Kluczbork4.Brylu 1989- Namysłów5.Piotrek01 - Kluczbork6.Ghostraider - Strzelce Opolskie7.WilkONY - Nysa8.firemax - Namysłów9.mc007 - Olesno10.Prałat - Kędzierzyn11.B&TCUSTOMS - Olesno12. Mr.Maciek - Praszka13. Don Corleone - Tomek - Praszka, okolice kluczborka, wielunia olesna14. Daniel RG - Wołczyn15. stormraider - Strzelce Opolskie16. Komarrider (pseudo.DIC) - Gorzów Śląski, Olesno17. Dawid125 - Kluczbork18. T 2 - Kamień Śląski19. T 1000 - Kamień Śląski20.luckykit - Opole21.kriszx-6r-Biala22. Arma87 - Grodków Dopisałem Arma87, który sam się nie dopisał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkONY Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 W nysie jest parę konkretnych torów motocrossowych, zapraszamy znajomych z Grodkowa :buttrock: Co do Nysy - Kawa czeka na nową korbę, supra4gp- dzisiaj padła kompresja i łożyska na wale :D:(:cool: Ale jak sie zgadamy to niema bata, do 1.09 będzie jeździła!!! Pozatym w ten sam weekend jest w NOR-ze Weekend Tuningowy z 4tun, wstęp tylko 5zl a zabawa przednia. Więcej na forum.nysa.pl Zapraszam, i piszcie na bieżąco kto będzie, stawiam browca powitalnego :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 01.09 będę przelatywał przez Nysę w drodze do Kletna, o której to jeszcze nie wiem, na piszcie gdzie jest to spotkanie i o której mniej więcej to może w drodze zachaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ja raczej nie dam rady zjawić się w nysie, ale na memento w 100% będę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ja również zjawie się na momento :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ja na memento będe również,wczoraj dopełniłem pełnych uzgodnień ze znajomymi i napewno sie wstawie to już zaplanowane Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 sie wstawie to już zaplanowane Wiesz, nie bardzo wypada, by na mszy być wstawionym :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkONY Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ja będę napewno ale w najgorszym wypadku na 50cc, bo Kawa czeka na nowy wał i do tego czasu się napewno niestety nie doczeka :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ja będe na 125ccm i żyje ;) większego sprzętu nie mam i nigdy nie miałem ale jeszcze niejeden zlot przedemna,trzeba brać wszystko po kolei innej rady nie ma Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkONY Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Też nie narzekam, chociaż mam tam jakieś 80km, a przelotówka to ok. 60/h - damy rade, bede napewno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Panowie, musimy ustalić jak się poznać coby trofeum wykonać (znaczy fotkę) i pogadać sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 1.Piotreek - Kluczbork2.strażak - Opole3.granat- Kluczbork4.Brylu 1989- Namysłów5.Piotrek01 - Kluczbork6.Ghostraider - Strzelce Opolskie7.WilkONY - Nysa8.firemax - Namysłów9.mc007 - Olesno10.Prałat - Kędzierzyn11.B&TCUSTOMS - Olesno12. Mr.Maciek - Praszka13. Don Corleone - Tomek - Praszka, okolice kluczborka, wielunia olesna14. Daniel RG - Wołczyn15. stormraider - Strzelce Opolskie16. Komarrider (pseudo.DIC) - Gorzów Śląski, Olesno17. Dawid125 - Kluczbork18. T 2 - Kamień Śląski19. T 1000 - Kamień Śląski20.luckykit - Opole21.kriszx-6r-Biala22. Arma87 - Grodków23. Maticzek-Kluczbork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mnie będzie można poznać po spodniach koloru khaki lekko przydługawe jak na mnie i skórzanej kurtce z odblaskowym paskiem :icon_evil: I często będę przy mojej turkusowej czy coś podobnego koloru Hondzie kask mam grexa z szybą. jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkONY Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 To może zrobimy tak: Ja będę na czarnej 50cc coś pokroju simsona itd, z chromowanym bagażnikiem, w czerwono-czarnej skórze, z kaskiem z napisem Kawasaki :banghead: Jakby co podchodźcie i się jakoś tak zbierzemy? Bo chyba będę się wyróżniał :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi