abmax Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 mam problem z ustawieniem prawidłowej przerwy w ogarze gdy ją ustawie po zapaleniu ona się przestawiai pytanie drugie mój motor duzo pali chyba jest to wina gaznika i myśle by go zamienić na ten od motorynki mam taki ale nie wiem jak to wpływa na osiagi i ile pali po takiej przerupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Pali chyba minimalnie więcej bo motoryna ma podobno większe dysze, ale nic nie sugeruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Chodzi Ci o przerwe na przerywaczu of korz :P;):P:D:PJestes pewien ze ta srubka ktora to dokrecasz nie ma luzu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abmax Opublikowano 20 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2003 Chodzi Ci o przerwe na przerywaczu of korz :P;):P:D:PJestes pewien ze ta srubka ktora to dokrecasz nie ma luzu ?? tak chodzi przerywacz co do śruby to chyba niema luzu ale niejestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 20 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2003 Sprubuj pod nia podlozyc jakas podkladke :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi