Orzechinho Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam problem Jakie enduro kupić,bo ja mieszkam w samym centrum miasta i nie mam za bardzo jak jeździć Crossem przez miasto... na przyczepkę ani na duży samochód mnie nie stać ... jaki model Enduro byście mi doradzili bardzo podoba mi sie Yamaha WR albo KTM EXC ale to drogie jest strasznie... Jakie są modele Enduro z homologacją? gdybyście mi mieli doradzić co kupię za jakieś 6000-7000? i czy nie ma może ktoś ewentualnego modelu na sprzedaż? kupiłbym na przyszły sezon... Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Orzechinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 za 6 - 7 tys kupisz LC4 620 , XR 600 , TTS/R 600 , DR 350 , KLX 300 - zalezy w jaki teren masz zamiar jezdzic i jakiej jestes postury , jesli masz 17 lat to chyba ciezkie 600 odpadaja bo sobie nie poradzisz w terenie. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 masz już jakieś doświadczenie? na czym jeździłeś? Każde enduro jest z homologacja, tylko crossy jej nie posiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzechinho Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) wolałbym coś w granicach 125-250 z racji tego ze to będzie mój pierwszy motor na własność... tak żeby sie wyszaleć.... jestem wysoki chudy... i niezbyt przypakowany ale tęgi :icon_question: troche to jeździłem u kolegów... ale wiecie jak to jest... raz na jakiś czas Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Orzechinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja na twoim miejscu szukałbym exc lub wr oczywiście 125 lub jakaś 250 w 4T. Teraz jest jeszcze taka sprawa czy będzie cię stać na utrzymanie takiego sprząta. Poczytaj sobie trochę tematów z tego działu, dużo było o tym mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 EGS 360 :icon_question: a tak serio to Dr 350 , klx 300 lub Xt 350,klr 250 szukaj w tych sprzetach , moca nie porywaja ale w terenie daja rade spokojnie je opanujesz , silniki zywotne i nie wymagaja czestych kosztownych inwestycji, oczywiscie kosztem mocy ( 25- 30 kuni) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzechinho Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) utrzymanie tzn?? serwisowanie itp? a to KLX bardzo fajne moto... i nie takie znów drogie.. w sam raz jak na początek... Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Orzechinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...9&hl=utrzymanie temat o crossach ale będziesz wiedział dzięki temu o co chodzi :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ale koledze chodzi chyba o enduro a to spora różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ale tak wyżyłowane sprzęty jak exc czy wr też potrzebują podobnego serwisu, takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek3210 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Husqvarna WR 250.Mocy nie brakuje,mało pali jak na tego typu sprzęt ma homologacje no i cenowo byś się zmieścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzechinho Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 a jakbym kupił któryś z modeli ( Kawasaki KLX ,Husqvarna WR,Yamaha WR KTM EXC etc...) bez świateł... dużym problemem byłoby zamontowanie świateł i reszty potrzebnych do jazdy po mieście części? bo coś kiedyś kolega mi mówił (nie wiem czy dobrze...) ze te modele nie mają akumulatorów i sie tak nie da... wiec nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jak chcesz endurowac kup sobie KLX 300 nowsze roczniki wychodzily na Apsach i regulowanym tylem. Polecam ci to. No i pamietaj ze to wcale nie tak duzo pali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzechinho Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 KLX bardzo mi sie podoba... na ebayu są w miarę tanie... nie wie ktoś ile kosztowałoby ściągniecie takiego egzemplarza z USA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Nie wiem jak z USA ale wiem kto moglby za takim czyms popatrzec lub nawet ma kilka sztuk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi