126secAMG Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam. Proszę o pomoc w jaki sposób obniżyć obroty w motocyklu BMW K1200 RS rok produkcji 1998.Aktualnie wolne obroty wynoszą 1500 obrotów na min.Nie wiem czy można regulować obroty mechanicznie, czy programowo w komputerze.Proszę o popowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Polecam wizyte u dealera.Nie wiem gdzie jest Rawicz ale jezeli gdzies w okolicach Wwy to plecam umowienie sie na regulacje u mego kolegi Jacka Laudanskiego W FUS? BMW Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
126secAMG Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Polecam wizyte u dealera.Nie wiem gdzie jest Rawicz ale jezeli gdzies w okolicach Wwy to plecam umowienie sie na regulacje u mego kolegi Jacka Laudanskiego W FUS? BMW Adam M. Dziękuję bardzo za podpowiedż.Niestety Rawicz jest położony 350 km od W-wy.Ponadto nie ukrywam,że wolałbym uniknąć wizyty u dillera.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 To troche ciezko bedzie bez diagnostycznej aparatury BMW ustalic, awaria ktorego czujnika powoduje podwyzszenie obrotow.Druga opcja to zawitanie na strony BMW Polska i pokrewne i szukanie kogos z serwisowka i potem sprawdzanie po kolei ktory element trzeba wymienic.Cos co ja robie w swoim Subaru i powwiem ci ze to dosc pracochlonna metoda. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi