126secAMG Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Witam. Proszę o pomoc w jaki sposób obniżyć obroty w motocyklu BMW K1200 RS rok produkcji 1998.Aktualnie wolne obroty wynoszą 1500 obrotów na min.Nie wiem czy można regulować obroty mechanicznie, czy programowo w komputerze.Proszę o popowiedż. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Polecam wizyte u dealera.Nie wiem gdzie jest Rawicz ale jezeli gdzies w okolicach Wwy to plecam umowienie sie na regulacje u mego kolegi Jacka Laudanskiego W FUS? BMW Adam M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
126secAMG Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Polecam wizyte u dealera.Nie wiem gdzie jest Rawicz ale jezeli gdzies w okolicach Wwy to plecam umowienie sie na regulacje u mego kolegi Jacka Laudanskiego W FUS? BMW Adam M. Dziękuję bardzo za podpowiedż.Niestety Rawicz jest położony 350 km od W-wy.Ponadto nie ukrywam,że wolałbym uniknąć wizyty u dillera.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 To troche ciezko bedzie bez diagnostycznej aparatury BMW ustalic, awaria ktorego czujnika powoduje podwyzszenie obrotow.Druga opcja to zawitanie na strony BMW Polska i pokrewne i szukanie kogos z serwisowka i potem sprawdzanie po kolei ktory element trzeba wymienic.Cos co ja robie w swoim Subaru i powwiem ci ze to dosc pracochlonna metoda. Adam M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts