motoziomal Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Moto bardzo fajne i nawet tanio kupiłeś. Chetnie bym sie nim przejechał i sprawdził czy sety naprawde sa takie slabe jak niektórzy mowią. Znam takiego jednego co jeździ rm 250 i mówi, że seta w ogóle nie idzie, chciałbym to sprawdzić . :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Moto bardzo fajne i nawet tanio kupiłeś. Chetnie bym sie nim przejechał i sprawdził czy sety naprawde sa takie slabe jak niektórzy mowią. Znam takiego jednego co jeździ rm 250 i mówi, że seta w ogóle nie idzie, chciałbym to sprawdzić . :smile: pozdroŻal mi takich ludzi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Żal mi takich ludzi :biggrin:Też znam takich, to nic że sety objerzdzają ich jak chcą ale dla nich to rowery. Gratulacje Jadzi. Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez Strzalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoziomal Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja wcale nieuważam, że seta nie idzie, ale często spotyka sie taki stereotyp. Żal jest takich ludzi co tak uważją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 A sam piszesz że sety nie idą : Chetnie bym sie nim przejechał i sprawdził czy sety naprawde sa takie slabe PZDR ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Widać że chłopak nie jeździł setą ale widać też że jaja sobie robi a wy na poważnie bierzecie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoziomal Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Źle mnie zrozumieliście chodziło mi o taki stereotyp, a setą jeździłem pare dni temu, ale mało bo sie wacha zaraz skończyła i moge stwierdzić że seta dobrze idzie, a jak dla mnie to super bo wcześniej jeździłem takim sprzętem, że aż sie wstyd przyznać. P.S. kupie sete pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi