speedek92 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Mam zamiar kupic sobie enduro zastanawiam sie co lepsze kmx125 czy yamahaDt125. moglibyscie przedstawic podstawowe dane techniczne obu motocykli? Ich wady zalety dostepnosc czesci spalanie. dzieki wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 powiem tak kmx lepszy zrywniejszy i ledszy....Dt twarde zawieszenie bardzo duże i ciężkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 powiem tak kmx lepszy zrywniejszy i ledszy....Dt twarde zawieszenie bardzo duże i ciężkie... Sorry, ale co to znaczy "ledszy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dt twarde zawieszenie bardzo duże i ciężkie... Bzdury, może i ciężkie jest jak i duże (do przyzwyczajenia) ale na zawieszenie to ja nie narzekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ludzie sory za wyrazenie ale ja juz nie moge !!! ku*wa ile razy mozna zakladac taki sam temat?? takich tematow w ostatnm miesiacu powstalo conajmniej 5 , czy naprawde jest tak ciezko uzyc wyszkiwarki??? a co do tego ze dt ma twarde zawieszenie to guzik prawde miekkie jest strasznie i nie nadaje sie ani na tor ani na skoki do lekkigo enduro moze byc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) ludzie sory za wyrazenie ale ja juz nie moge !!! ku*wa ile razy mozna zakladac taki sam temat?? takich tematow w ostatnm miesiacu powstalo conajmniej 5 , czy naprawde jest tak ciezko uzyc wyszkiwarki??? a co do tego ze dt ma twarde zawieszenie to guzik prawde miekkie jest strasznie i nie nadaje sie ani na tor ani na skoki do lekkigo enduro moze byc pozdro Co prawda to prawda, nie wyobrażam sobie latania DTką po torze, jest dość ciężke i duże (podstawowy minus tego moto, nie za bardzo sie nadaje na tor).Co do tego, że DT to moto do lekkiego enduro.. Hmm, no chyba czarczi troszeczke przesadziłeś, DT125 odblokowana jako enduro w teren cięższy jak i lżejszy nadaje sie super :-). I na asfalcie czy w trasie zachowuje sie dobrze :-). Jednak jak by nie patrzeć na tor to jednak nie nią... Zresztą mi to nie przeszkadza - kupując jakiekolwiek enduro nastawiam sie na miłe wycieczki, latanie w terenie lżejszym/cięższym (a do tego DT nadaje sie idealnie) a nie skakanie na torze, jeżeli chciałbym pofruwać to kupiłbym full crossa.pozdrawiam :crossy: Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez crasch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 DT125 nadaje się nawet na bardzo ciężki teren. Radzi sobie w lesie sporo lepiej niż prawdziwe crossy 4T.Ogólnie to i DT i KMX to podobne motorki, z tego co zaobserwowałem DT125 można łatwiej i mocniej podrasować, są lepsze opisy techniczne itd. Ogólnie DT125 słynie z niezawodności ... i takie jest. Z KMX'em nie mam doświadczenia w tej kwestii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Człowieku poczytaj, o tych motocyklach są tutaj setki postów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi