Grzesiekcbr Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) w sobote bedzie kilka godzin otwartych i kazdy bedzie mogl wejsc poogladac maszyny zjesc dobra karkowke wypic browarek poogladac konkursy pokazy motocrosowe za wstep nie zaplaci nic a jesli bedzie chcial zostac to bedzie musial zaplacic wejciowke bo o godz18 wszyscy bez identyfikatorow beda musieli oposcic zlot a wiadomo ze dopiero wieczorem zaczyna sie najlepsza imprezamysle ze to uczciwe rozwiazazanie i zadowoli kazdegozapraszam i pozdrawiam Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez Grzesiekcbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_o_poranku Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Pomysł wolnego wjazdu na teren zlotu do godz 18 :) jest ukłonem w stronę tych którzy nie mają zamiaru zabawić dłużej. Nie jestem pewien czy o to Juszy chodziło ale bez wątpienia jest to krok we właściwym kierunku. :) :D Samemu zdarzyło mi się wyjeżdżać wcześniej lub wpadać na kilka godzin ( ostatnio w Krościenku) a i tak płaciłem za całość !!! :P Zapewne będę w Tarnowie, jeśli mi się spodoba to chętnie zapłacę 4 dychy i zostanę, a jak nie to nawrót i do domciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Właśnie Kris'ie o to. Sądzę też, że będzie to korzyść ekonomiczna dla Organizatorów - ktoś kupi karkówkę, ktoś (choć nie polecam) piwo, a ktoś - wcześniej niezdecydowany - podejmie decyzję i zostanie na zlocie. Bez możliwości wolnego wstępu nie kupiliby karkówki i (choć nie polecam) piwa... A ponadto jest to promocja Klubu.Właśnie o to Kris'ie, idzie właśnie o to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 i co jedziemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) nie zebym cos mowil ale, ludzie na zlocie chyba plywaja w namiotach, jest taka ulewa jakiej dawni nie widzialem, autem nie moglem ujechac, jak wracalem teraz z roboty Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez rybson13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi