lodek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 wybiera, wybieraekipa "odchodzących" chopperów mobilizuje się do wyjazdu halo halo czy moje moto kwalifikujesz do choperów :) :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 halo halo czy moje moto kwalifikujesz do choperów :eek: :)Blehehehe nieee to cross :biggrin: ztjuningowany do lodzi podwodnej :biggrin: :crossy: Chyba czas isc spac bo % juz zaczynaja przemawiac :clap: Pozdrawiamkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ekipa Sił Połaczonych-Zelów-Belchatów-Pabianice-Łódz jak co roku przybedzie na tą wyjątkowa impreze,wszystkich którzy mają wątpliwości zapewniam WARTO!!!! Chodzi o Koło k.Konina,w samym mieście kierować sie na Kramsk,ale myślę że jeśli ktos zapyta kogokolwiek to dostanie wyczerpującą odpowiedż.Podrowienia dla Przyjaciól z Koła MOtocykla i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 W tym Kole to niezłe szprychy są! mówie Wam, warto tam przyjechać!. Ekipa z Kalisza tez pewnie się tam pojawi, zatem udanej zabawy i do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 sorry lodek mój błąd :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Oczywiście że ja się stawiam i namawiam jeszcze paru kolesi z Włocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ten tego... pole namiotowe w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ZiGi lecicie w piatek czy w sobotę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Warto zajżec :D Zosiu w tym roku dobijesz ? :D Browar mam już schłodzony :P Co do reszty pytań oczywiście Koło.wielkopolskie niedaleko Konina. Trasa poznań - Warszawa. Trafić będzie w Kole łatwo. Z każdej strony wjazdu będą strzałki. Jak nie będzie gdzieś to zapinać prosto aż jakaś będzie ;). Przy wjeździe na zlotowisko też będzie miejsce oznakowane. Nie sposób nie trafić. Pola namiotowego ile chcecie za darmochę. Jak ktoś ma namiot wielkości cyrku też się zmieści więc nie problem :D. Browar żarełko na miejscu zlotu jak i festiwalu. Co tu więcej pisać. Impreza po kosztach, bez komercji. Po prostu trzeba przyjechać i się pobawić. Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez senio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Panowie i Panie zapraszam serdecznie, bo naprawdę warto :P Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zosiu w tym roku dobijesz ? :notworthy: Browar mam już schłodzony :biggrin: No niestety, ż żalem ale nie :biggrin: W tym samym terminie mamy zakończenie sezonu EKG w Kletnie.Ale postaram się na następną edycję, wtedy ja stawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draniec Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Czas już chyba się zorganizować. Z warszawy ktoś rusza? piątek, sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunkStar Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ekipa z Łodzi i okolic !!! Gdzie zbiórka i o której w piątek ? Czy sa już jakieś konkrety ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ekipa z Łodzi i okolic !!! Gdzie zbiórka i o której w piątek ? Czy sa już jakieś konkrety ? pozdro Jeszcze to ustalamy,choć nie zostalibyśmy z noclegiem...Zamierzamy tylko luknąć na parę godzinek:)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) ZiGi lecicie w piatek czy w sobotę??? Myślałem o piątku lecz niestety, ruszamy w sobotę około 9:15 z Włocławka :icon_biggrin: Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez zi.gi (wariat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi