Wiroś Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 (edited) Wybieramy się na bardzo luźny wypad za południową granicę, w zasadzie na dzień dzisiejszy jedyny obrany punkt docelowy to Praga gdzie chcielibyśmy zostać na noc do 15.08 potem zobaczymy, generalnie planujemy się pokręcić po Czechach i Słowacji. Zabieramy namioty i zamierzamy raczej z nich kożystać :icon_mrgreen: . Akutalnie napewno jadę ja (z Torunia) i mój kumpel z Wrocławia na GSX-R, prawdopodobnie też kolega z Wrocka na Bandicie.Generalnie wyjazd ma być luźny i przyjemny, czyli :icon_razz: i :icon_razz: Zapraszam jeżeli ktoś chciałby się przyłączyć Edited August 2, 2007 by Wiroś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arti Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 (edited) Witam,temat brzmi zachęcająco- chętnie wybrałbym sie z Wami bo jeszcze nie byłem w Pradze.Mam pytanie czy planujecie dłużej pozwiedzać (a jest co) czy raczej tylko pobieżnie- ile dni planujecie tam zostac no i jak z noclegiem, bo chyba namiot w miescie nie jest najlepszym wyjściem (no chyba, że sa tam jakies fajne kempingi- wada ich to zapewne obrzeża miasta ).Skąd ruszacie- czy spotykacie się gdzieś razem czy zgarniacie kolejnych po drodze- ja leciałbym z Wa-wy lub Lublina więc dosyć daleko od granicy... Pozdro- Arti Edited August 4, 2007 by arti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiroś Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 Więc spotykamy się we Wrocku, z Tobą moglibyśmy również się tam spotkać, ale to jest szczegół do ustalenia na gorąco :P , tak jak pisałem nie mamy zbyt szczegółowego planu dotyczącego zwiedzania, równie dobrze możemy spędzić w Pradze jedną noc jak i cały czas przeznaczony na pobyt w Czechach, ja Pragi też jeszcze nie wiedziałem. W samej Pradze kumpel ma podobno namiar na jakąś kwaterę, ale zabieramy namioty i w innych miejscach chcieliśmy w nich spać.Pozdrawiam, zapraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts