Wiroś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Wybieramy się na bardzo luźny wypad za południową granicę, w zasadzie na dzień dzisiejszy jedyny obrany punkt docelowy to Praga gdzie chcielibyśmy zostać na noc do 15.08 potem zobaczymy, generalnie planujemy się pokręcić po Czechach i Słowacji. Zabieramy namioty i zamierzamy raczej z nich kożystać :icon_mrgreen: . Akutalnie napewno jadę ja (z Torunia) i mój kumpel z Wrocławia na GSX-R, prawdopodobnie też kolega z Wrocka na Bandicie.Generalnie wyjazd ma być luźny i przyjemny, czyli :icon_razz: i :icon_razz: Zapraszam jeżeli ktoś chciałby się przyłączyć Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam,temat brzmi zachęcająco- chętnie wybrałbym sie z Wami bo jeszcze nie byłem w Pradze.Mam pytanie czy planujecie dłużej pozwiedzać (a jest co) czy raczej tylko pobieżnie- ile dni planujecie tam zostac no i jak z noclegiem, bo chyba namiot w miescie nie jest najlepszym wyjściem (no chyba, że sa tam jakies fajne kempingi- wada ich to zapewne obrzeża miasta ).Skąd ruszacie- czy spotykacie się gdzieś razem czy zgarniacie kolejnych po drodze- ja leciałbym z Wa-wy lub Lublina więc dosyć daleko od granicy... Pozdro- Arti Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez arti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Więc spotykamy się we Wrocku, z Tobą moglibyśmy również się tam spotkać, ale to jest szczegół do ustalenia na gorąco :P , tak jak pisałem nie mamy zbyt szczegółowego planu dotyczącego zwiedzania, równie dobrze możemy spędzić w Pradze jedną noc jak i cały czas przeznaczony na pobyt w Czechach, ja Pragi też jeszcze nie wiedziałem. W samej Pradze kumpel ma podobno namiar na jakąś kwaterę, ale zabieramy namioty i w innych miejscach chcieliśmy w nich spać.Pozdrawiam, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi