klisiu Opublikowano 18 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2003 Mam problem z ograkiem,ogarek jest kuzyna, wybieram sie do niego w wekeend :)on juz na nim nie jezdzi wiec spytam sie was..co moze byc przyczyna jezli ogar po przejchaniu 6-8 km nie che dalej jechac, trzeba ze pół dnia odczekac, albo najlepiej na noc go zostawic i po tym czsie odpali ..co moze byc tego przyczyna..ile naprawa moze kosztowac ????????prosze pomuzcieMOZE NAWET ZACHACZE O BOLESŁAWIEC-STARY MŁYN :wink: BO WYBIERAM SIE W TE STRONY :) ALE TYLKO TAK, ZAPOZNAC SIE Z WAMI JEST KTOS PRZECIWKO MOJEMU WLOTOWI DO STARGO MYŁYNA ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 18 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2003 Znaczy sie nie chce jezdzic na cieply silnik czy jka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 18 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2003 MOZE NAWET ZACHACZE O BOLESŁAWIEC-STARY MŁYN :) BO WYBIERAM SIE W TE STRONY :) ALE TYLKO TAK' date=' ZAPOZNAC SIE Z WAMI JEST KTOS PRZECIWKO MOJEMU WLOTOWI DO STARGO MYŁYNA ??????[/quote'] Nie wybieram się tam, ale bądź pewny, że jak wpadniesz odwiedzić ludzi, to nikt nie bedzie zły. Baa nawet sie ucieszą. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 18 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2003 Mysle ze to wina zlego tloka, ktory "puchnie" po nagrzaniu sie w cylindrze. Jesli moja przypuszczenia sa dobre to u mnie szlif z tlokiem i pierscieniami kosztowal 50 zyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisiu Opublikowano 18 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2003 trajka66 a ty masz moze swojego ogarka na sprzedaż ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 kondensator (koszt ok 10z)l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Kondensator koszt okolo 4 zł do Jawki.Klisiu ten tamt juz kiedys byl nawet nie jestem pewien czy ty go nie robiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Troche nie czaje co to tego moze miec kondensator przeciez on dziala niezaleznie od tego czy silnik jest nagrzany czy nie i jeslimialby nawalac to powinien odrazu a ogar slabine dopiero po kliku kilometrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 20 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2003 Trajka a moze jak sie rozgrzeje to dostaje przebicia.Nie spotkales sie z czyms takim??Ja sie spotkalem w motorynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi