KarOr Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 witam zakupilem motor sprowadzony z holandi. i okazalo sie ze niemoge go zarejstrowac.... kilku kolegow tez mialo z holandi (motorower) bez dowodu i zarejstrowali..... a tu lipa jestem teraz 3000zł w plecy sprzedajacy sprzedal mi go jako (w pelni przygotowany do rejstracji) i co tu zrobic?? Chyba tylko zapelke do baku przylozyc..... :/ wiecie moze cos na ten temat??? pomozcie cos wymyslec zeby go zarejstrowac albo odzyskac pieniadze.. ;/ dzieki z gory... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jane Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witaj!A powiedz jaki jest oficjalny powód odmowy zarejestrowania moto??? Byleś w wydziale komunikacji i nie zarejestrowali bo co? NIe spodobales sie im czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 brak dowodu... najppier mowil ze nie jest potrzebny a tu nagle.... .a wszystkie inne pierdoly zalatwilem .. to jest porabane bo jak przeszedl vat25 to czmu niechca zarejstrowac?? ubespiecznie mam. przeglad , itp, ale niema dowodu wiec ich to nieinteresuje...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ja rok temu bez problemów zarejestrowałem skuter z holandi. Zawsze możesz isć kilak razy pytać, bo czasem są takie upierdusy że głowa mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 tez niemiales dowodu??? bo mnie juz krew zalewa jak tam ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 pojedzi do sprzedającego jak bedzie w porządku to Ci pomoze zarejestrowac Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 po pierwsze mosisz miec na umowie date z przed 1 wrzesnia 2006, bo wtedy w holandii wszedł obowiązek rejestrowania motorowerów - wczesniej nie było to wymagane. Jeśli dalej nie będą chcieli to popros o odmowe na pismie, wtedy mogą sie speszyc i zarejestrowac. Jesli dalej nie będą chcieli to musisz udac sie do ambasady holandii i poprosic o jakies potwierdzenie tego ze mowisz prawde i ze motorowery na 1 wrzesnia 2006 nie były rejestrowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mialem bandita z holandi i zarejestrowalem ,ale jakis smieszny dowod mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) wielkie dzieki za pomoc. teraz bede dzialal... mam nadzieje ze zarejstruje to bo juz slow niemam.. (a tamten koles co mi go srzedal nieodbiera teraz.. ;/ wiec musze sobie sam radzic kurde zapomnialem dodac ze ja juz papiery mAM POZALATWIANE... WIEC DATY UMOWY NIEZMIENIE.. ;/ KICHA... mam ubespieczenbie, vat 25, przeglad a durni ludzie z wydzialu niechca mi motoru zarejstrowac.. to czemu przeszedl inne urzedy??.. ;/ Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez KarOr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 wielkie dzieki za pomoc. teraz bede dzialal... mam nadzieje ze zarejstruje to bo juz slow niemam.. (a tamten koles co mi go srzedal nieodbiera teraz.. ;/ wiec musze sobie sam radzic kurde zapomnialem dodac ze ja juz papiery mAM POZALATWIANE... WIEC DATY UMOWY NIEZMIENIE.. ;/ KICHA... mam ubespieczenbie, vat 25, przeglad a durni ludzie z wydzialu niechca mi motoru zarejstrowac.. to czemu przeszedl inne urzedy??.. ;/ przepraszam ze 1 pod drogim postem. ale jaestem taki szczesliwy ze łoooo........ZAREJSTROWALEM GO W KONCU ^^ niechce mi sie w to wieżyc ... ^^ zaje**fajnie... ^^ po 3 miesiacach zabawy z dokumentami UDALO sie !!!! ^^ :P :) :P :) łoooo teraz to sie bedzie dzialo ^^ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi