jannikiel Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Stan a wez daj ogloszenie ze chcesz sprzedac silnik do Vulcana...My jak mielim silnik to lezal na polce 2 dni i potem jeszcze bylo 10 telefonow , czy jeszcze mamy taki silnik :biggrin: to odnosnie trwalosci japonii:-))).A jesli chodzi o sztucznosc- czy szutczne jest to ze zapier... jak dziki osiol, na sniadanie smaruje maslem co druga kromke i tych smarowanych jem tez co druga, zeby odlozyc na wymarzonego Ducatowego sprzeta- moze zwnetrznie nie jest cudem, ale sie nie dojada, aby technicznie byl sprawny- i to jest sztuczne?Tak samo jak sa motocyklisci i osoby uzywajace motocykli tak samo sa Ducatisti i osoby jezdzace Ducatami bo jest trędy, cool i najdrozsze itp np pewien ginekolog co ma 999, moze i dla Ciebie moto nie jest cudem bo nie musiales na niego wypruwac zyl, a kupno sprzeta jest dla Ciebie jeszcze jednym zakupem "w hipermarkecie" , ale sa tez inni motocyklisci co maja zupelnie inny poglad i prosze Cie uszanuj to- bo nikt Cie tez nie uszanuje...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ale ja was szanuje, respect macham na trasie i podziwiampelen szacunek nie uwazam was za gorszych ludzi o co wam chodzi ???poprostu mowie co wiem odnosnie motocykla, z rozmow z mechanikiem i zaslyszanych opini, wrzucam cos od siebie bo takie jest moje zdaniedo uzytkownikow nic nie mamdo motorow , uwazam ze nie sa warte tych pieniedzy i to tylko mowie, odrazu broniac sie ze nie mowie tak dlatego ze zazdroszcze itd itppisze bo od tego jest forum od wymiany pogladow, moj jest taki i go zaprezentowalem nie chcac nikogo ponizyc ani nic, i wydaje mi sie ze nikt nie musi czuc sie urazony, to tak samo jak posiadacz vulcana moze slyszec ze honda to honda a kawa to kawasraki jest itd. i trudno kazdy ma swoje zdanie, opinie, w kazdej bajce jest ziarnko prawdyale najlepiej lamac mity jezdzac swoim moto i udowadniajac w kolo ze jest zajebiste i tego tez wam zycze koledzysory za brak kropek ale mi sie jakos nie chcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi