Pol_dek Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 A tutaj moja "radosna twórczość fotograficzna" :icon_biggrin: Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Mam sklerozę ale coś tam jeszcze pamiętam :D zebrałem myśli,wrzuciłem fotki i napisałem tu co nieco. Sytuacji było trochę więcej ale to tak z grubsza relacja z trasy. A na Bałkany pojadę w przyszłym roku jak wszystko dobrze pójdzie. Jest tam duuuuuuużo cieplej niż u nas. ps. czy byliście u Markiza de Sade? W Pradze na starówce jest taki klub, byłem tam kiedyś na fajnym koncercie. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_A_V_E_? Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Witam i pozdrawiam.Oto kilka moich fotek.praha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Spotykamy się w celu wymiany zdjęć? PozdrawiamE' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Spotykamy się w celu wymiany zdjęć? PozdrawiamE' EARL - mów kiedy to naszykuję płytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_A_V_E_? Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Spotykamy się w celu wymiany zdjęć? PozdrawiamE' No wiec co z tym terminem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 No wiec co z tym terminem?Hehe trochę mnie wcięło z powodu pracy. Może w piątek? PozdrawiamE' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_A_V_E_? Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Witam.Sorrki Earl, że dopiero teraz odpisuję.Mam propozycję: w czwartek 25.10.2007 będzie fajny koncert w Warszawie. Są chętni na wspominki z Pragi przy browarku? Będą grały ciekawe kapelki. http://www.plateau.pl/http://www.smz.x.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autochton Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Przepraszam za moją absenscję :bigrazz: Robota, przeprowadzka, Bułgaria i żona, która w każdej chwili może urodzić....Jestem za spotkaniem!!!O której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_A_V_E_? Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 godz. 20.00Klub Diuna na ul. Dobrej 33/35Wstęp za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 KURDE !!!!I Przez robote mnie ominęło :icon_biggrin: Co powiecie na jakiś REPLAY w tym tygodniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi