17seba Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam chcialem zmienic swoj tlumiczek w hondzie na cos lepszego... nie wiem, zastanawialem sie nad tlumikiem od nsr125. A sportowe jakie moga pasowac ? Jakbyscie mieli cos ciekawego to prosze o podanie linka :notworthy: z gory dziekspozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 kup układ wydechowy dedykowany do NS1 , sam tłumik nic ci nie da prócz hałasu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 dawno dawno temu był cały układ wydechowy gianeli do NS-1 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Wszyscy na forum otwarcie mówią,że zmiana tłumika nic nie da. I tutaj się mylicie :) Kiedyś chcąc sprawdzić jak będzie chodziła moja honda NS1 z tłumikiem od NSR 125R pojechałem do mojego kuzyna(który takową posiada) i w kilka chwil zmieniliśmy tłumik :biggrin: Moto zmieniło barwę głosu. Chodziło jak.... nsr 125 :) Bardzo fajny dźwięk i gryby nie to,że mam teraz inne wydatki to kupiłbym sobie taki tłumik. Szkoda tylko, że aby zamontować tłumik na stałe trzeba przerobić mocowanie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Moto zmieniło barwę głosu Chłopcze, na głos to się jeździć nie da więc nie pitol że czym głośniejszy to szybszy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 enduromaster a czy ja napisałem, coś o poprawie vmax ?? Chodziło mi tylko oto, że moto ma lepszy dźwięk i tyle :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Najlepiej kupić taki który jest zalecany do NS1 typu gianelli ,leovince albo z seryjnego zrobic przelotówke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17seba Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Czyli wnioskuje ze polecacie tlumiki typu gianelli ??? a ten tlumik mirooo jak zmieniales to caly wymieniles czy tylko koncowke...(duzo tam bedzie przerabiania?) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara_1990 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 kup cały układ wydechowy, założysz sam tłumik i bedziesz później płakał że wydałeś hajs a moto jak jeździło tak jeździ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja przy swojej maszynie mam tłumik gianelli bo taki dostałem razem z motorem. Tłumik od nsr 125 tylko przymierzałem (był to tłumik sportowy do nsr 125) ;) Jeżeli chodzi o przerabianie to hmm należałoby dorobić mocowanie tłumika oraz uszczelnić łączenie (między dyfuzorem a tłumikiem bo od nsr 125 ma większą średnice rury dolotowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ja mam taki tłumik MICRON http://polskajazda.pl/Motocykle/Honda/NS1,80/12572 i bardzo ladny bass daje jest naprawde różnica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsrider Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 tez mam zamiar zmienić sobie cały wydech lub tylko końcuwkę fajne tłumiki są na http://www.opvoeren.nl/shop/uk/onderdelen_...0%20NS1&Afk=nsr ale drogo niemam tyle kasy:) a zamawiał juz ktos coś z tej strony.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi