Johny Blaze Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Drogi Maniek,ja rozumie co ty do mnie rozmawiasz ale skoro za 50-100 w poznaniu masz 1h a w lublinie 5h to chyba lublin nie wypada zle???a to ze tor jest usyfiony....napisałem ze najlepiej to ogarnać we własnym zakresie...wystarczy ze kazdy odgarnie jeden winkiel i po temacie..... :icon_biggrin: a pozatym przy tej pogodzie powinien byc czysty jak po wyjeciu ze zmywarki boscha... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 i jak pogodynka w LBN?? lecieć nie lecieć :rolleyes: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 i jak pogodynka w LBN?? lecieć nie lecieć :rolleyes: pzdr Cześć! Lublin od wczoraj w deszczu i nadal jest mokro . Chyba trzeba będzie poczekać z jazdami :crossy: Pozdrawiam---- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Byłem śmigałem i było fajnie, ale jestem ZNIESMACZONY!! Zapłaciłem 100 zyla za 3,5 h jazdy :banghead: . Miałem niby dostac zwrot , ale koleś powiedział do znajomych (w ilości sztuk 3) to zróbcie sobie jeszcze kilka kółek i luz. Jak już pośmigali to powiedział ze ten mój zwrot rozdysponował waśnie na nich bo im pozwolił jeszcze pośmigać. I jak chce to niech oni mi oddadza po dychu - WTF. Jak to mówią w h*ja rżnięcie też zajęcie. Mam nadzieję że odbije sobie następnym razem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 jakieś nowe terminy?? MYCIOR ale wycieczką poza tor się nie pochwaliłeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 jakieś nowe terminy?? MYCIOR ale wycieczką poza tor się nie pochwaliłeś :D a noo , bo bez przyziemienia się nie liczy - dlatego zapomniałem :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 a noo , bo bez przyziemienia się nie liczy - dlatego zapomniałem :biggrin: pzdr Gleba była? :biggrin: Heloł ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 To ok, bo lękałem się o Ciebie. Coś strasznie zalękniony jesteś. W co piątym poście się lękasz. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 skoro nikt tego nie zrobił więc padło na mnie: ZAPRASZAMY NA JAZDE PO TORZE LUBLIN 3 CZERWCA I-TURA OD 9.00-14.00 II-TURA OD 14.00-19.00 JESLI JEZDZILES W I-TURZE NA II MASZ 25% RABATU CENA OD 60-100 ZL ( W CENIE PORADY DOT.TECH. I TORU JAZDY ... DLA CHETNYCH ) WSZYSTKICH Z POZA LUBLINA PROSIMY O POTWIERDZENIE OBECNOSCI I ILOSCI MOTO NA ADRES : [email protected] DLA CZŁONKÓW MOTO-SEKCJI OCZYWIŚCIE RABAT W WYSOKOŚCI 50 % ! ! ! ADRES: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 skoro nikt tego nie zrobił więc padło na mnie: ZAPRASZAMY NA JAZDE PO TORZE LUBLIN 3 CZERWCA I-TURA OD 9.00-14.00 II-TURA OD 14.00-19.00 JESLI JEZDZILES W I-TURZE NA II MASZ 25% RABATU CENA OD 60-100 ZL ( W CENIE PORADY DOT.TECH. I TORU JAZDY ... DLA CHETNYCH ) WSZYSTKICH Z POZA LUBLINA PROSIMY O POTWIERDZENIE OBECNOSCI I ILOSCI MOTO NA ADRES : [email protected] DLA CZŁONKÓW MOTO-SEKCJI OCZYWIŚCIE RABAT W WYSOKOŚCI 50 % ! ! ! ADRES: [email protected] A oświecisz mnie od czego zależy to, czy zapłacę 60 czy 100? :rolleyes: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Pewnie od ilości chętnych na śmiganie ;)?? Przynajmniej ja tak kombinuje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Johny Blaze, chodzi o to że cena za wjazd wzrosła prawie dwukrotnie (podchodzi pod Poznań) a tor dalej usyfiony Dokładnie, maniek ma rację, już wolę odłożyć tą kasę i wybrać się do Poznania, albo polecieć na weekend w góry i po serpentynach poganiać. Ostatnia moja przygoda z Lublinem wyglądała tak, że zapłaciłem 90 zł za wjazd, zrobiłem 4 kółka na rozgrzewkę, po czym wbiła mi się w oponę 5cm śruba i skończyła się jazda. Dlatego na razie też odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 A oświecisz mnie od czego zależy to, czy zapłacę 60 czy 100? :rolleyes: Z tego co ostatnio mi koleś tłumaczył to zasady sa średnie i wysoko się cenią. mniej niż 15 moto - 100 zł. 15-20 moto - 90 zł 20 - 25 moto - 80 zł 25 - 30 moto - 70 zł więcej niż 30 moto - 60 zł i podział na 2 grupy jeżdżących nie wiem czy dokładnie tak to zapamiętałem, ale coś w ten deseń. Dla mnie kwotowo tez przesadzili więc w tym roku nie będę tam zaglądał za często. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 A zaglądał ktoś z Was ostatnio na radomski tor? Na zdjęciu wygląda to ciekawie, nie wiem tylko jak w realu i stawek nie znam... W temacie sprzed 3 lat wszyscy po nim jadą, ale przez ten czas wiele sie mogło zmienić. Napisałem dziś maila, zobaczymy jak odpowiedzą... http://www.tor.radom.pl/imprezy2009/tor_pa...ma/DSC00036.JPG Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 (edytowane) A zaglądał ktoś z Was ostatnio na radomski tor? Na zdjęciu wygląda to ciekawie, nie wiem tylko jak w realu i stawek nie znam... W temacie sprzed 3 lat wszyscy po nim jadą, ale przez ten czas wiele sie mogło zmienić. Napisałem dziś maila, zobaczymy jak odpowiedzą... http://www.tor.radom.pl/imprezy2009/tor_pa...ma/DSC00036.JPG tor radomski jest na razie zamknięty dla motocyklistów, a co do samego toru to jest mniejszy niż w Lublinie, ale ma lepszą nawierzchnię Edytowane 30 Maja 2010 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi