Adel Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 i jak tu nie zapier*** po ulicach, jak nawet tory kartingowe są nie dla motocyklistów? przytłacza mnie już życie w tym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 dla zainteresowanych info w linku :wink: http://lublin.riders.pl/forum/viewtopic.php?t=4933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 :notworthy: Teraz tylko pogodynka żeby dopisała. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Joasiuuuuuu plisssss - zapodaj jakiś termin i to najlepiej jak najszybciej. pzdr WITAM! Jest wolny termin 8 maja 2010r. Chcecie to przybywajcie. Pogoda!!!!! Panowie chcą polatać!!! Popraw się :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka PS Po imprezie Moto GP w niedzielę 9 maja 2010 ,na którą zapraszam również będzie można pośmigać na Torze. Tak około godz. 15.00 do zdechu. Za DARMOLCA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 No w koncu cos ruszylo! :) Ja bym reflektowal niedizele o ile to pewne. Dzieki za info Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Joasiu, jeśli będziesz mogła to napisz jutro jak pogoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) WITAM! W tej chwili w Lublinie nie pada ale jest mokro i wiszą nad miastem chmury. Czy będzie padało? Coś mi sie wydaje,że tak. Decydujcie sami. Pozdrawiam ---- Joaśka Edytowane 8 Maja 2010 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Blaze Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 eee...widze ze weekend był udany sadząc po ilosci wpisów.....jak tak dalej pojdzie z tą pogodą to bez kitu..kupie wet-y..!!!!!!! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Weekend mogl byc udany bo pogoda (przynajmniej w sobote) byla idealna. Kto sie wystraszyl prognoz i nie przyjechal dal ciala i tyle. Nie zdarzylo mi sie w ta sobote, zeby na torze oprocz mnie bylo jednoczesnie wiecej niz 5 motocykli. A czasem nie bylo zadnego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) nie wiem jak w sobote, a w niedziele ci co mieli szczęście zaliczyli 2 tury po 10 okrążeń, ja niestety byłem w tej grupie która miała startować jak zaczęło padać więc udało mi się zrobić 10 kółek tylko... czy była jazda później, tego nie wiem bo pojechałem do domu Edytowane 10 Maja 2010 przez Ghost_lbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) w sobotę pogoda była jak najbardziej OK :) ...tylko skasowali nas po 9 dyszek :icon_rolleyes: PS to prawie tyle co za poniedziałkowy trening w Poznaniu :biggrin: Edytowane 10 Maja 2010 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 ...tylko skasowali nas po 9 dyszek :icon_rolleyes: oooo to już przesada troszkę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 oooo to już przesada troszkę. pzdr to nie troszke przesada, to gruba przesada :/ rozumiem jeszcze 50, ale 90?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 http://lublin.riders.pl/forum/viewtopic.php?t=4958 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Blaze Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 http://fotomens.fotosik.pl/albumy/207358.html ktos zna temat???? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi