pawelb Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 leci ktos z wawy 13-go? Ja będe leciał z Ursynowa, więc możemy się ustawić i grupą zaatakować Lublin ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 leci ktos z wawy 13-go? Ja będe leciał z Ursynowa, więc możemy się ustawić i grupą zaatakować Lublin ;) Ja na pewno będę leciał, możliwe że pojedziemy w pare motocykli spod warszawy, dam znać jak będę wiedział coś konkretnego. Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 jazda w tych dniach aktualna? bo im dłużej czekamy tym gorzej rozwija się sytuacja :( WITAM! Panowie i Panie! Terminy 13,14 i 27 czerwca 2009r. są AKTUALNE! Przyjeżdżajcie i bawcie się dobrze :crossy: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja na pewno będę leciał, możliwe że pojedziemy w pare motocykli spod warszawy, dam znać jak będę wiedział coś konkretnego. 602 799 589 -- skrobnij mi smsa co i jak Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 WITAM! Panowie i Panie! Terminy 13,14 i 27 czerwca 2009r. są AKTUALNE! Przyjeżdżajcie i bawcie się dobrze :crossy: Pozdrawiam --- Joaśka nawet nie wiesz jak mnie uspokoiłaś :flesje: do zobaczenia na torze :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Cześć! Tutaj macie ciekawą propozycję z Poznania: http://www.scigacz.pl/Wez...erwca,9558.html Pozdrawiam --- Joaśka :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 pewnie sie wybiore albo 13 albo 14, mam nadzieje ze nie bedzie duzo osób, zeby mozna bylo troche luzniej pojezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Cześć! Tutaj macie ciekawą propozycję z Poznania: http://www.scigacz.pl/Wez...erwca,9558.html Pozdrawiam --- Joaśka :crossy: Rzeczywiście ciekawa propozycja... niestety tylko dla wybranych, 1000 zł za 5 godzin na torze, to może i dobra cena, ale na pewno nie dla mnie... tak więc nie dla wszystkich te "dni otwarte" dla znacznej większości ...zamknięte... cholerny świat... :banghead: Nic to, na szczęście biedne żuczki mają mini torek w Lublinie... dobre i to...oby tylko za rok udało się Pejserowi sfinalizować inwestycję w Pionkach... może tam będą jakieś ... otwarte dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabrys Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 witam jest tor w ten piątek, jest miejsce jeszcze na 5 chetnych 60 pln jazda od 10.00 - 16.00 ma być pogoda. start z pod sadyba best mall na stacji benzynowej ok. 8.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 witam jest tor w ten piątek, jest miejsce jeszcze na 5 chetnych 60 pln jazda od 10.00 - 16.00 ma być pogoda. start z pod sadyba best mall na stacji benzynowej ok. 8.30 to poproszę o rezerwacje miejsca dla mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 jedzie ktoś z okolic Rzeszowa w dniu 13 na tor ? z tego co widze troche osób bedzie ale może sie nie pozabijamy o siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) Cześć! Rano w sobotę a potem w niedzielę dam Wam znać jak wygląda w Lublinie sytuacja pogodowa. Pozdrawiam --- Joaśka :crossy: :icon_biggrin: CZEŚĆ! Jest 06.55 świeci słonko i jest sucho czyli wstawać Panowie ,siadać na moto i do Lublina przybywać! :icon_biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka :crossy: Edytowane 13 Czerwca 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Mam nadzieję, że jutro będzie lepsza pogoda, ktoś dziś w ogóle jeździł? Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Mam nadzieję, że jutro będzie lepsza pogoda, ktoś dziś w ogóle jeździł? Zrobiłem ze 30 kółek, fajnie było ale się rozpadało :-/ ...powrót do domu średnio przyjemny - wety by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Cześć! Na tę chwilę w Lublinie pełne zachmurzenie,wieje wiatr ,nie pada ale wygląda niezbyt ciekawie. Sorry za taką aurę :banghead: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi