barthezzz1 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Siema co do toru w czestochowie to znalazłem takie info: http://grupy.scigacz.pl/Czestochowa,tor,ka...05,2008_07.html Adel udało Ci się jakis termin na Radomiu wychaczyc?? :biggrin: :biggrin: nie ukrywam owiewki przyszły,a ja chciałbym je zobaczyc na swoim moto hhihihih :biggrin: :biggrin: AAA dopiero teraz się doczytałem,ze to chodzi o tor kielce a nie w czestochowie... http://www.automobilklub.kielce.pl/s,7,tor_wyscigowy.html Edytowane 6 Maja 2009 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryśko Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 W piątek 15 maja tor jest do dyspozycji motocyklistów. Śmiganie jest w cenie 50PLN za 6h od 10 do 16. Można wbijać i nie ma dużych tłumów. Na miejscu podobnie jak w Lublinie wypełnia się papierek i śmiga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 W piątek 15 maja tor jest do dyspozycji motocyklistów. Śmiganie jest w cenie 50PLN za 6h od 10 do 16. Można wbijać i nie ma dużych tłumów. Na miejscu podobnie jak w Lublinie wypełnia się papierek i śmiga! nono ryŚko ale z Ciebie przyjemnik;p~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 W piątek 15 maja tor jest do dyspozycji motocyklistów. Śmiganie jest w cenie 50PLN za 6h od 10 do 16. Można wbijać i nie ma dużych tłumów. Na miejscu podobnie jak w Lublinie wypełnia się papierek i śmiga! No Rysko, jestes moim nowym guru :) Zajebiscie. Wkoncu sie jakos rozruszam po ziomowej stagnacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 W piątek 15 maja tor jest do dyspozycji motocyklistów. Śmiganie jest w cenie 50PLN za 6h od 10 do 16. Można wbijać i nie ma dużych tłumów. Na miejscu podobnie jak w Lublinie wypełnia się papierek i śmiga! Tak dla uściślenia... który tor? Radom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryśko Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) Tak dla uściślenia... który tor? Radom ? RADOM! No Rysko, jestes moim nowym guru :) Zajebiscie. Wkoncu sie jakos rozruszam po ziomowej stagnacji :) To może w takim razie wspomożesz nowego guru bo się na tor nie mogę wybrać po glebie niemalże parkingowej... http://img209.imageshack.us/img209/9705/aaaaahgn.jpg http://img15.imageshack.us/img15/514/aaaawdz.jpg Edytowane 7 Maja 2009 przez Ryśko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Radom: sobota 9.05.09 od 13-16 i może jeszcze później po 16 z gokartami cena 100zł piątek 15.05.09 tak jak koledzy niżej napisali, kto chce jechać niech napisze na gg do mnie bo już jest trochę chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 RADOM! To może w takim razie wspomożesz nowego guru bo się na tor nie mogę wybrać po glebie niemalże parkingowej... http://img209.imageshack.us/img209/9705/aaaaahgn.jpg http://img15.imageshack.us/img15/514/aaaawdz.jpg ...ojojoj jak to się stało? :icon_eek: sry za offtop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 ...ojojoj jak to się stało? :icon_eek: sry za offtop... O kur... niezly byl ten parking ktory w ciebie trafil :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrus Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Radom: sobota 9.05.09 od 13-16 i może jeszcze później po 16 z gokartami cena 100zł piątek 15.05.09 tak jak koledzy niżej napisali, kto chce jechać niech napisze na gg do mnie bo już jest trochę chętnych Adel, duzo jest juz chetnych na jutro na ten Radom ? Bo jesli pogoda dopisze, to chetnie bym sie tam pojawil. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Adel, duzo jest juz chetnych na jutro na ten Radom ? Bo jesli pogoda dopisze, to chetnie bym sie tam pojawil. Pozdro Nie, na jutro powinno być mało osób, zresztą mnie też nie będzie bo do roboty muszę. A sprawa wygląda tak, że jutro jak i w piątek to jacyś goście wynajęli i my się do nich podłączamy. Wczoraj kobitka mówiła mi, że jest ich ok 5,6 a ile ich rzeczywiście przyjedzie to trudno określić, ale z tego co mówiła to zawsze trochę więcej przyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Czyli można tam jutro bez zapowiedzi przyjechać? A te 100 zeta to za śmiganie 13-16 czy też 16+? Jedzie jakaś ekipa z Warszawy do której można się podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Jade ja, lekko przed 12 zeby jeszcze zatankowac przed wlotem na tor i kupic cos do picia etc. Jedzie ekipa spokojniejsza kolo 10. Jak jestes zainteresowany to moge podac namiar. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradozx6 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Lekko odswiezam bo do 15 juz niedaleko.. Kto leci z Warszawy albo okolic?? zrobimy jakas ustawke zeby smignac razem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ja lecę :bigrazz: Jakoś możemy się ustawić. Tak przy okazji małe info do wszystkich wściekłych na zaginionego fotografa: ;) Jest takie urządzenie, które pozwala na kopiowanie kart pamięci na wbudowany dysk twardy bez konieczności podłączania do kompa. Nazywa sie to fotobank / bank danych. Jak ktoś z Was ma wolnych kilka stówek, to mógłby zainwestować :biggrin: Ceny zaczynają się od ok. 400 zeta (wbudowane 250 GB). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi