gradozx6 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Dołączam sie do pytania M4NiEK-a..?! Sobota chyba tez wchodzi w gre.. Dobrze by bylo zrobic ostatni wypad na tor- takie ladne pozegnanie sezonu bysmy zrobili;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 to może 11 albo 12-ty?niezłą pogodę zapowiadają :bigrazz: JOASIU, napisz czy jest jakaś szansa na któryś z tych terminów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 niedziela z tego co wiem jest aktualna, i zapowiada się dobra pogoda. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 niedizela 12 paź smigamy/smigacie???? kto a pewne ifo niech pisze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Witam, Pozwoliłem sobie zrobić stronkę z zapisami na wyjazd 12go. Link do zapisów: http://www.doodle.ch/participation.html?pollId=x4dpc8rz8ez7vp5z Będziemy mieli pogląd kto jedzie... Dozo ! ! ! Pozdrawiam,Zolnierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebularasa Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 niedziela z tego co wiem jest aktualna, i zapowiada się dobra pogoda. Hej, czy to pewna informacja? :) 12.10 (niedziela) mamy latanie? Jesli tak rozpoczynam modły o pogodę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Rezerwacja standardowo od 10 do 15 ? Czy ktoś potwierdzał, że faktycznie tor będzie dostępny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 ja bym sie nawet pisal, zeby byla tylko pogoda jak teraz - jakies szczegoly? to juz zaklepane PS. czemu Qr nie moge z glownej strony nigdzie kliknac bo mi wraca ciagle na glowna? (tutaj sie wbilem bo dostalem linka bezposredniego i mam stara sesje w przegladarce zapamietana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam, na stronce (zapisyna 12go) jest aktualnie 7 osób. Niestety nie jestem władny by potwierdzić ten termin... Może ktoś potwierdzić czy jest latanie 12go? Kto organizuje ten wyjazd? :icon_twisted: Pozdrawiam,Zolnierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Pewnie Joaska jak tu zaglądnie to da znac czy latanie możliwe. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 WITASKI! Termin 12 października 2008r. jest jak najbardziej aktualny :icon_biggrin: A godziny standardowo ---10.00 --- 15.00. Przyjeżdżajcie i śmigajcie do woli ale ostrożnie :notworthy: Pozdrawiam --- Joaśka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 na takie info czekałem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 :notworthy: Dzięki Joaśka ! ! ! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 WITASKI! Termin 12 października 2008r. jest jak najbardziej aktualny :icon_biggrin: A godziny standardowo ---10.00 --- 15.00. Przyjeżdżajcie i śmigajcie do woli ale ostrożnie :crossy: Pozdrawiam --- Joaśka :biggrin: :biggrin: THX :notworthy: już pompuje łańcuch :icon_mrgreen: dozo na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradozx6 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 W takim razie jak bedzie pogoda to sie pojawiam. Musze jeszcze tylko w sb wymienic gumy.Na stronce sie zapisalem;-) Do ludzi z wawy: czy zbieramy sie w konkretnym miejscu zeby smignac razem?!pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi