CorteSs Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam.Mam pytanko do śmigających od czasu do czasu po naszym lubelskim torze.Byli byście może zainteresowani grillem, muzyczką, może nawet oczyszczaniem toru z piachu przed lataniem?Słońce, grill, zimne napoje, czysty asfalt, muzyczka = miła atmosferka :icon_twisted: Co o tym myślicie? Chcieli byście się na takie coś szarpnąć czasami? Ile skłonni byli byście zapłacić za taką obsługę?Tak zacząłem myśleć nad organizowaniem takich różnych imprez, stąd moje pytanie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam.Mam pytanko do śmigających od czasu do czasu po naszym lubelskim torze.Byli byście może zainteresowani grillem, muzyczką, może nawet oczyszczaniem toru z piachu przed lataniem?Słońce, grill, zimne napoje, czysty asfalt, muzyczka = miła atmosferka ;) Co o tym myślicie? Chcieli byście się na takie coś szarpnąć czasami? Ile skłonni byli byście zapłacić za taką obsługę?Tak zacząłem myśleć nad organizowaniem takich różnych imprez, stąd moje pytanie :)WITASKI!Nie wiem jak osoby korzystające z Toru czyli śmigacze z Wawy i innych miejsc Polski ale ja uważam,że nie powinniśmy robić kasy na tym co jest fajne takie, jakie jest.Ludziki przyjeżdżają,jeżdżą, szlifują umiejętności i dobrze się bawią a tu już temat kasy. To popsuje moim zdaniem całą atmosferę. Piciu i papu nawet grillowane to można dostarczyć w ramach gościnności polskiej ( jak będą goście chcieli).Mieszkam blisko toru więc nie jest to problem. A muzyczka --- to też da się przytargać na miejsce. Cała oprawa jest do dopracowania.Ja lubię patrzeć jak śmigają i w ramach rewanżu mogę pomoc coby jeżdżący nie padli z głodu i pragnienia.Nawet pysie obetrę po konsumpcji :) Rany opatrzę jak trzeba etc. Za darmolca :flesje: Ale to moja opinia. Skromna. POZDRAWIAM :icon_mrgreen: :crossy: Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAWA. Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 WITASKI!Nie wiem jak osoby korzystające z Toru czyli śmigacze z Wawy i innych miejsc Polski ale ja uważam,że nie powinniśmy robić kasy na tym co jest fajne takie, jakie jest.Ludziki przyjeżdżają,jeżdżą, szlifują umiejętności i dobrze się bawią a tu już temat kasy. To popsuje moim zdaniem całą atmosferę. Piciu i papu nawet grillowane to można dostarczyć w ramach gościnności polskiej ( jak będą goście chcieli).Mieszkam blisko toru więc nie jest to problem. A muzyczka --- to też da się przytargać na miejsce. Cała oprawa jest do dopracowania.Ja lubię patrzeć jak śmigają i w ramach rewanżu mogę pomoc coby jeżdżący nie padli z głodu i pragnienia.Nawet pysie obetrę po konsumpcji :biggrin: Rany opatrzę jak trzeba etc. Za darmolca :biggrin: Ale to moja opinia. Skromna. POZDRAWIAM :icon_eek: :crossy: Joaśka ZGADZAM SIE !!!wystarczy ze bedzie jeden czy dwa grile + wegiel koszt niewielki a radochy wielesklep blisko wiec każdy we wlasnym zakresie cos kupic moze a miejsca na ruszcie wystarczy dla wszytkich Wiem ze to jest pomysl na dorobienie kaski i nawet fajny ale to raczej przyjacielskie latanie niz komercyjna impra. HEJKAWA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) szykujcie pazdzierze, poznan zamkniety wiec lecimy na lublin :) Grill bardzo mile widziany, w koncu ktos pomyslal :):P to za jakies 2tyg uderzamy na lublin? :):icon_twisted::biggrin::icon_twisted: Edytowane 25 Lutego 2008 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 szykujcie pazdzierze, poznan zamkniety wiec lecimy na lublin :) Grill bardzo mile widziany, w koncu ktos pomyslal :P :P to za jakies 2tyg uderzamy na lublin? :) :biggrin: :) :) Taa nabroiliście u siebie teraz u nas będziecie? Jeszcze nam tor zamkną;] No to zbierac ekipę, bo miejscowa jest na zawołanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) No pewnie. W marcu jak w garncu trzeba trafić jak nie będzie śniegu. Zakupy i ekwipunek na mototargu 2-03? Czy jakoś tak?! ;-) Edytowane 25 Lutego 2008 przez Apacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_GS Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Cześć :) Też z chęcią bym się przyłączył :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Taa nabroiliście u siebie teraz u nas będziecie? Jeszcze nam tor zamkną;] No to zbierac ekipę, bo miejscowa jest na zawołanie.ja dopiero peirwszy sezon planowalem w poznaniu a tu zamkneli poznan, wiec z powrotem do lublina. PS: a wy !@#$ z lublina jestescie to mozecie sobie codziennie latac :D :crossy: ;) :P dlaczemu jeszcze nie wybudowali toru w wawie :biggrin: Edytowane 25 Lutego 2008 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Tradycyjnie będę z aparatem... A jak moto zrobię to i może polatam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 (edytowane) nowak, na jakich oponkach latasz po LUBLINeringu? Edytowane 26 Lutego 2008 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 supercorsa pro przod pilot sport tyl (gowno nie polecam). jesli chcesz dobrej opony to lepiej szukac czegos w typowo sportowych, bardzo lubilem 209gp, ale moj faworyt na dzisiaj to supercorsa pro :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Od kiedy jest tor czynny??Koszty są takie same jak w tamtym roku, czyli 60zł za 5h?? :lalag: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 jakby cus sie działo to ja chetny i nie tylko ja raczej.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Najświeższe wiadomości dotyczące zasad korzystania z Toru w Lublinie będą po Świętach bo Prezes już jest po jajeczku i nikt nie udziela informacji.Jak się dowiemy konkretów to damy znać :) POZDRAWIAM --- Joaśka :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 w nowym sezonie jezdzimy bez tlumikow i wynosimy cegly z nowo budowanego osiedla? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi