turtel Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Jeśli pogoda będzie ok to ja się pisze na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 siem...ja już mogę dac odp.Liczyłem na tą sobotę - pogoda zajebista...cóż...6.10. niestety w pracy... zero szans niestety na posmiganie na torze :crossy: słonecznej pogody życzę i wolnego toru :crossy: :biggrin: pzdr i szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 zarezerwowany :biggrin: Mam nadzieje że pogoda dopisze i ludzie się zbiorą :icon_mrgreen: w czwartek ok południa zadzwonie potwierdzić rezerwację, by uniknąć wpadki, a i porognozy będą wiarygoniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) zarezerwowany :icon_exclaim: Mam nadzieje że pogoda dopisze i ludzie się zbiorą :crossy: w czwartek ok południa zadzwonie potwierdzić rezerwację, by uniknąć wpadki, a i porognozy będą wiarygoniejsze SUPER! Jesli wszystko bedzie ok, to zbiorka tradycyjnie o 8.00 ( :icon_question: ) tam gdzie zawsze, czyli stacja Orlen'u (za skrzyzowaniem Trakt Brzeski/Jana Pawła II, przed wylotem na Lublin): obrazek: Link do obrazka mapka na Zumi: Link do satelity Start ekipy o 8.30 ( :notworthy: ) Oto pierwsza lista chetnych na termin: 06.10.2007 1. pawel_rr 2. turtel 3. BartZX 4. squod na 99% 5. yamaha 6. pierwszy kumpel yamaha'y 7. drugi kumpel yamaha'y 8. dexio (choc leci starym sprzetem, bo nowy konczy docierac) 9. ... (kto jeszcze? nowak :icon_eek: , krzyhooo ;) , arturXJ ;) , Apacz :icon_question: ) EDIT: zaktualizowana lista na dzien 2007-10-02, godzina 17:00 Edytowane 2 Października 2007 przez BartZX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ja jestem ready na 99% Potwierdze wylot na tor do jutra do godziny 24 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ja niestety odpadam, w sobotę jest w Poznaniu mecz Legii z Lechem :))Szkoda, że to pewnie ostatnia okazja w tym roku...:clap: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Dzięki za buchalterię. Jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Pewnie się pokażę towarzysko ale na całą imprezę się niestety nie piszę.Trochę innych planów na sobotę, poza tym to byłby prawdopodobnie trzeci dzień w tygodniu na torze...Tylna guma znika mi w oczach :clap: P.S. Nie chcę Was martwić ale pogoda na weekend się sypie... Edytowane 3 Października 2007 przez krzyhooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 jeździcie w Niedzielę tzn . 7-10-2007 ? Prawdopodobnie bym zawitał na niedzielne jazdy.. :crossy: Chyba ze uda mi się urwać w sobotę ( oby ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 o ile mi wiadomo w niedziele jest zajety, chociaz ja również wolałbym niedziele.Postaraj się w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Termin: 06.10.2007 Zbiorka o 8.00, tu: Link do obrazka , Link do satelity Start o 8.30 Oto zaktualizowana lista chetnych: 1. pawel_rr 2. turtel 3. BartZX 4. squod 5. yamaha 6. pierwszy kumpel yamaha'y 7. drugi kumpel yamaha'y 8. dexio (leci starym sprzetem, bo nowy konczy docierac) 10. Apacz 10a. krzyhooo (wpadnie nam kibicowac i wykrecic kilka okrazen) 11. Anton 12. arturXJ 13. Jacko 14. kolega pawel_rr'a 15. filip na 90% - kolega krajan'a 16. ... (ktos jeszcze? nowak :) :) ;) :) ) Aktualizacja na dzien 2007-10-04, godzina 11:20 Edytowane 4 Października 2007 przez BartZX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Jadem ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 OK i ja tez juz mozna wykasowac 99% :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja tak tylko w ramach ciekawostki i dodatkowej zachęty do odwiedzania toru...Dzisiaj po cichutku objawiła nam się pewna artystka, która zarejestrowała wtorkowe zmagania na torze:http://www.gilaga.blogspot.com/Polecam rzucić okiem, zwłaszcza ostatni filmik przyjemny dla oka i ucha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Ja tak tylko w ramach ciekawostki i dodatkowej zachęty do odwiedzania toru...Dzisiaj po cichutku objawiła nam się pewna artystka, która zarejestrowała wtorkowe zmagania na torze:http://www.gilaga.blogspot.com/Polecam rzucić okiem, zwłaszcza ostatni filmik przyjemny dla oka i ucha :wink: swietne :clap: artystka :buttrock: Edytowane 3 Października 2007 przez squod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi