baba_zanetti Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 rzeczywiście zaczeło od kilku minut, od rana nie mogłem się dostać do tego działu, niestety chyba w lipcu nie ma żadnego terminu:/ Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 u mnie niestety nieźle się rozpadało jak już mieliśmy wyjeżdżać... i lipa :evil: Joasiu, kiedy następne terminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 no ja niestety zaliczyłem glebę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) Cześć Śmigacze! Nie wiem kiedy będą kolejne terminy ale w poniedziałek ( jutro ) dam znać co i jak. I jeszcze jedna informacja: Ze względu na to,że Forum, na którym jesteśmy teraz i jest tutaj temat jazd na Torze często jest nieczynne dlatego w razie braku dostępu do Forum wszelkie informacje w w/w temacie będą zamieszczone na Forum Lubelskiego Stowarzyszenia Motocyklistów. Jego adres:www.lsm.org.pl. Zostanie powielony tytuł tematu i pierwszy będzie umieszczony post TURKA jako założyciela LUBLINering MotoGP. Pozdrawiam ---Joaśka :icon_biggrin: PEES Jeśli ktoś ma chęć i czas na latanie w środy to informuję,że można rezerwować sobie tor w każdą środę w godz.09.00-15.00. Link bezpośredni do tematu na Forum L.S.M.: http://www.lsm.netau.net/viewtopic.php?t=65 Edytowane 28 Czerwca 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryśko Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Pozdrawiam ---Joaśka :icon_biggrin: PEES Jeśli ktoś ma chęć i czas na latanie w środy to informuję,że można rezerwować sobie tor w każdą środę w godz.09.00-15.00. Link bezpośredni do tematu na Forum L.S.M.: http://www.lsm.netau.net/viewtopic.php?t=65 A te środy to na zasadach weekendowych?? Pryjezdza sie, zaplaci i poprostu lata czy jakos inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ryśko! Dokładnie na tych samych zasadach ,co soboty i niedziele. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryśko Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ryśko! Dokładnie na tych samych zasadach ,co soboty i niedziele. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Wielkie dzięki Joasiu! Czyli trzeba dzwonić do Pawła i rezerwować, szukać chętnych itd. czy przyjechać na miejsce, zapłacići mieć wszystko w dupie? Sorki, że tak wypytuje ale wolę być pewny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Siemka,jest jakies latanie w ten weekend na torze?? :biggrin: :biggrin: bo nie ukrywam,ze mam ogromna chęc ppolatac.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam, tu macie link do ponad 200 fotencji z 27.06.2009: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 super zdjęcia! :clap: Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Siemka,jest jakies latanie w ten weekend na torze?? :biggrin: :biggrin: bo nie ukrywam,ze mam ogromna chęc ppolatac.. Pozdrawiam WITAM! Z tego,co wiem to w sobotę 4 lipca 2009r. Tor zarezerwowała grupa Ludzi z PRO- MOTORa. Paweł- ten,który wpuszcza na Tor powiedział,że można porozumieć się z nimi i ewentualnie polatać razem. Jeśli macie chęć i możliwość dogadania się z PRO-MOTORem to NO PROBLEM. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Temat o torze w Radomiu wyglada na martwy. Wiadomo cos na temat terminow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 a jak wygląda cały lipiec i sierpień na torze w LBN?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Radom będę rezerwował z kilkoma kumplami prawdopodobnie 24 lipca o ile pogoda nie spłata figla, pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Radom będę rezerwował z kilkoma kumplami prawdopodobnie 24 lipca o ile pogoda nie spłata figla, pozdrawiam!!! Daj znac wczesniej, chetnie sie podlacze, jesli oczywiscie to nie problem i jesli nic mi nie wypadnie. pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi