Gość Lukass Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Który bezpiecznik? Ja mam tylko jeden, przy masie, jak było w oryginale, nie pamiętam ile ma amper, ale tak jak w oryginale jest na pewno. Przy prostowniku selenowym też był bezpiecznik, ale wywaliłem go z samym prostownikiem, raczej jest on moim zdaniem niepotrzebny. Zabezpieczał on chyba prostownik przed przebiciem. W zeszłym roku bardzo dużo jeździłem na swojej WSK i żadych problemów z ładowaniem nie było, sprawdzałem na akumulatorze kilka razy przy róznych prędkosciach obrotowych i przy max obciążeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Nie wiem co jeszcze zrobię ale jak zrobię to wam powiem ;p :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi