*endrju* Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Witam, mam pewien problem, mianowicie cieknie mi olej z silnika, z prawej jego strony, w okolicy dźwigni zmiany biegów. Wyczyściłem silnik, zrobiłem rundkę, ale nadal nie jestem w stanie sprecyzować miejsca wycieku.Czy jesteście w stanie poinformować skąd dokładnie cieknie olej i co może być tego przyczyna, chciałbym szybko pozbyć się tej usterki i korzystać w sezonu. ---------pomyłka, troche nie tendział----------------- moze ktoś to usunie Edytowane 29 Lipca 2007 przez *endrju* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 A od jakiego czasu B6 jest weteranem?Myślisz że to pomoże? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Załóżmy, że opacznie pokręciłeś strony. Blisko dźwigni zmiany biegów jest przednia zębatka zestawu napędowego - u mnie ta okolica jest nieco zasyfiona olejem z łańcucha. Sprawdź to najpierw... ;) pozdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi