lisek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Witam ! mam pytanko ktoś był w tamtym roku na owym zlocie ? podobało sie warto jechać ?:smile:Jesli tak to może jakaś ekipa sie zbierze :) wiecej info : http://www.zlot-sandomierz.prv.pl/ Edytowane 29 Lipca 2007 przez lisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Widzę, że program jest praktycznie identyczny, jak ze zlotu w Biłgoraju, gdzie było naprawdę fajnie. Także trzeba się zastanowić nad tym Sandomierzem..A podobno godaju, że łod sierpnia mo wrócić znowu lato :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 witam!program zapowiada sie ciekawie,nie wiem czy bede w stanie poleciec zobaczymy ale jesli juz to tylko na sobote zapewnie,blizej 10 bedzie wiadomo :biggrin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel XV535 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja wstepnie bym sie pisal na taki wypadzik. Bylem w Bilgoraju i bylo naprawde super i chetnie bym to powtorzyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 ja i kolega chyba jedziemy, problemem może być tylko moja nowa praca... nie znam grafiku. 2-3 dni przed wyjazdem proponuje pisac kto jedzie skąd to sie razem może wybierzemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 i ja sie wybieram na 99% ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No ja też nabrałem już dużej chęci i też na 99% lece.. Takze pewnie sie razem skrzykniemy i w droge :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 To i ja postaram się dołączyć do gromadki. Pozdro Prucht-cat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 jak pogoda dopisze jestem na 100 % :cool: :icon_mrgreen: Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Slawku ... Przemku... my wyruszamy na 2 grupy ... z Krasnika o 18 w piatek i z Pulaw chyba tez o 18 w piatek.. ja sie chyba dolacze do tej krasnickiej... ale pewnie i tak na miejscu rozbijemy jeden duzy oboz OPOLE PULAWY KRASNIK.. wiec jak cos to sie mozemy zgadac zeby poleciec wieksza grupa i na miejscu pokazac jak sie szlachta bawi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Slawku ... Przemku... my wyruszamy na 2 grupy ... z Krasnika o 18 w piatek i z Pulaw chyba tez o 18 w piatek.. ja sie chyba dolacze do tej krasnickiej... ale pewnie i tak na miejscu rozbijemy jeden duzy oboz OPOLE PULAWY KRASNIK.. wiec jak cos to sie mozemy zgadac zeby poleciec wieksza grupa i na miejscu pokazac jak sie szlachta bawi :)witam!ja sie tez pewnie skusze :) ,juz latwie wolne w pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 no i lux...to zgadamy sie co im jak na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No prawie wszystko cool .Jest tylko małe ale. Mogę i na 97,567% dojadę w sobotę . Mam nadziej ,że dołączy nas gromadka(Lisek i Jack).Pozdrawiam Waszmościów Pruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No właśnie, my myśleli o sobocie.. :evil:No ale to też jest do ugadania :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 witam ! dzis gadalem z pawlem XV535 i lecimy tak na 90% tzn pawel chyba na 100% chcemy ruszyc z lbn w sobote z rana myslimy zeby spotkac sie na statoilu ale wszystko jest do ugadania :) pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi