Gregum Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Witamwydaje odgłosy skrzypienia lub mlaskania...przy przetaczaniu bez włączonego silnika lubw czasie jazdy po ujęciu gazu.Napięcie??Umyłem go wodą z mydłem - zasłyszany sposób... dziekiGreG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Możesz jeszcze przesypać talkiem np. Albo są tez spraye do pasków wieloklinowych, zapobiegające piszczeniu i głośnej pracy paska. Niestety nie pamiętam nazwy. Produkt WURTHA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=pas+nap%EAdowyPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregum Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 DZIĘKI GreG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ewentualnie kredą szkolną potraktuj pasek. U mnie zdała egzamin po ostrym deszczu bo zaczał lekko piszczeć, nie było nic na szybko pod ręką. Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi