Rof Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ja jak mialem w umowie napisane ze do poprawek lakierniczych (auto) to tez chciala mnie wyslac na badania techniczne, ale zakrecilem ją i kazala mi tylko wypelnic oswiadczenie ze "uszkodzenia" nie zagrazaja bezpiczenstwu oraz nie wplywaja na wlasciwosci pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Podepne się pod temat z zapytaniem.Widziałem ogłoszenie, że ktos tam sprzedający wystawia fakturę vat więc kupujący zwolniony jest z opłaty skarbowej.Prawda to czy bujda pod klienta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi