pierwoszow Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Witam wszystkich :buttrock: Chyba trzeba reanimować temat, bo coś cicho się zrobiło. Royal starów przybywa :flesje: Widać ich coraz więcej.Cieszy, bo sprzęt ZAJEFAJNY.Nie mogę się doczekać wiosny, coby trochę ponawijać.POZDRAWIAM :buttrock: To fakt trochę cicho zrobiło się w temacie.Ale wiosna za pasem.Maszyna przygotowana i czeka na wyjazd,gdyby dzisiaj tak o 3 stopnie więcej to :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam Długo mnie na 4Um nie było, widzę,że w tym czasie nasz temat przyklejono no i po tym jak Jammi swojego Royala sprzedał zostałem najdłużej jeżdżącym Royalem na 4um :banghead: A co do spotkania , Jaśku co na Twoja propozycję inni uczestnicy spotkań Virago? Nie pogonia gości z dwoma silnikami :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam Długo mnie na 4Um nie było, widzę,że w tym czasie nasz temat przyklejono no i po tym jak Jammi swojego Royala sprzedał zostałem najdłużej jeżdżącym Royalem na 4um :wink: A co do spotkania , Jaśku co na Twoja propozycję inni uczestnicy spotkań Virago? Nie pogonia gości z dwoma silnikami :) Nie pogonią, wszystkich zapraszamy, to nie jest zlot posiadaczy Virago a raczej miłośników i to nie tylko Virago. Jest to już 3 zlot, motocykle się zmieniają, nawet wielki organizator zlotu już nie śmiga na Virago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaśnyOsiek Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 No i pierwsze kilometry nawinąłem po przerwie zimowej :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam szanowne grono Royal Gwiazdeczkowcow :biggrin: Czy ktos moze na podstawie opisu i zdjec ocenic tego sprzeta ??? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...5&Category=9809 Dzieki bardzo z gory za KAZDA wypowiedz ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaśnyOsiek Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Niewiele tego opisu. Ze zdjęć nic negatywnego nie wynika. Lakier wygląda na oryginalny.Też przesiadłem się z Draga 650. 1997r.Z tego co widzę Twój jest taki sam i też 97.Mój był niebiesko-srebrny. Takie wychodziły w tym roku, no i jeszcze tylko czarne. Co do Royalki, to trafny wybór :bigrazz: Ta wygląda na zadbaną . Pytanie , jak stan techniczny ?POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 No wlasnie jest blad w opisie bo sprzet niby 1997 ale tablice rejestracyjna ma z 1999 i taki sam w dokumentach :) O stan techniczny sie nie boje bo generalnie jest wszystko OK i ma maly przebieg :) Pytam o ewentualne porady, co sprawdzac, jak sie motocykl prowadzi i co to za gang z V4 ??? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witam Długo mnie na 4Um nie było, widzę,że w tym czasie nasz temat przyklejono no i po tym jak Jammi swojego Royala sprzedał zostałem najdłużej jeżdżącym Royalem na 4um :smile: A co do spotkania , Jaśku co na Twoja propozycję inni uczestnicy spotkań Virago? Nie pogonia gości z dwoma silnikami :)Darek spokojnie możesz pakować z Danusią manatki i i jechać na virago,tam spora część motorniaków już na tych motorkach nie jeżdzi. Witam szanowne grono Royal Gwiazdeczkowcow :wink: Czy ktos moze na podstawie opisu i zdjec ocenic tego sprzeta ??? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...5&Category=9809 Dzieki bardzo z gory za KAZDA wypowiedz :icon_razz:Lakier wygłąda na orginalny--mam taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Kazdy dzien zbliza mnie do kupna Ventury i przejscia z Drag Starow do waszego Szacownego grona .....ale jezeli nie wyjdzie to wpadne "w lapy" Tych od Wild Starow..a wkoncu najwazniejsze i tak .ze w FORUMIE :buttrock: Kazdy dzien zbliza mnie do kupna Ventury i przejscia z Drag Starow do waszego Szacownego Grona .....ale jezeli nie wyjdzie to wpadne "w lapy" Tych od Wild Starow..a wkoncu najwazniejsze i tak .ze w FORUMIE :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jak zamierzasz jeździć z plecaczkiem, to za Venture Ciebie ozłoci lub coś w Tym sensie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 A w moim wieku to Kto pomoze mi "wejsc i zejsc " z motorka jak nie Plecaczek. :wink: Jestem coraz blizej Ventury - zostalo dwa dni :icon_razz: :smile: :wink: POZDR> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 W innym temacie czytałem, że ciężko znaleźć Venture z plastikami w nienagannym stanie, ale myślę, że lepiej potargować i za zaoszczędzoną kaskę poprawić czyjeś niedoróbki, niż decydować się na inny sprzęt, jak widać na foto mam Royala Tur Clasica, gabaryty porównywalne z Roud Starem (bo chyba jako alternatywę jego bierzesz pod uwagę) i dokładnie takie same ja Ventura , nawet siedzenie pasażera jest niema identyczne, a jednak plecaczki lepiej się czują na Venturze, tylny kufer daje im poczucie bezpieczeństwa i komfort, którego żaden ssisi bar nie zastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaśnyOsiek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jestem coraz blizej Ventury - zostalo dwa dni :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: POZDR> Wrzuć fotki jak kupisz . CZEKAMY. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witajcie ! jednak nie bede fruwal Ventura. Przejechalem dzisiaj 800 km (w obie strony) i okazalo sie ze szmaciaz chcial sprzedac kompletny zlom za duze pieniadze . On handluje motorami i prowadzi z Ojcem dodatkowo firme budowlana w Oswiecimiu. to jego moto po obustronnym szlifie ,polamanych plastikach,zlamanej szybie (wklejona na silikon) ,stukami w silniku ,szpachlowanych plastikach,....ogolny SYFWYSTRZEGAJCI SIE TEGO T Y P A ! ! ! ! ! ! ! ! ! http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M689004 pozdrowienia dla uczciwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saimon Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam . miałem też jechać do tego gościa w Oświęcimiu , ale dobrze że sobie odpuściłem . Obejrzałem venturkę w Tarnobrzegu 2002r przebieg 14000 a stan fatalny . Drugą obejrzałem w Rzeszowie białą 2004r moto stoi w komisie pod wiatą pada na nią śnieg deszcz stan wizualny jest fatalny . Odradzam oba te miejsca szkoda Twojego czasu . Ja po tym wyjeżdzie wyleczyłem się z venture i kupiłem vtx . Ten gość z Oświęcimia sprzedaje ją od września . Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi