RobertK Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Motorek postawiłem na kołki i powoli zabieram się do wymiany klocków z przodu,przedniej opony,zakładam dodatkowe nieco lepsze lampy boczne . No to może w związku z tym że nastał czas zimowego dłubania przy sprzęcie podasz trochę więcej szczegółów. Też jestem na etapie klocków i opony tyle że tylnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Janek a co ty taką bombę zasadziłeś przeca mamy się spotkać na bajzlu w niedzielę?a ty moto na kołki A FE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Janek a co ty taką bombę zasadziłeś przeca mamy się spotkać na bajzlu w niedzielę?a ty moto na kołki A FE!!Tak ,ale mam gości z UK i na bajzel wpadnę tylko na moment. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Jak o zimowych serwisach mowa, jae swojego jutro zdejmuje zbiornik i w poniedziałek do wawki wioze , niech sie lakiernik nim zajmie , a potem pomysle czy w silniku niepogrzebac (marzy mi się trzycyfrowa moc :crossy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Jak o zimowych serwisach mowa, jae swojego jutro zdejmuje zbiornik i w poniedziałek do wawki wioze , niech sie lakiernik nim zajmie , a potem pomysle czy w silniku niepogrzebac (marzy mi się trzycyfrowa moc :icon_biggrin:) Doktor a czemu swoich nie lubisz, przecież Asia pięknie maluje czemu wa-wa ? i pytanko Pierwoszów mi podpowiedział że możesz wiedzieć gdzie załatwić prawą goleń do wild stara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Czy w tym szacownym gronie znajdzie sie miejsce na Venture?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Była u mnie jeszcze dwa miesiące temu.Ten motocykl na zawsze pozostawił u mnie sympatyczne wspomnienia, krążyłem nim cztery lata.Przyjemnie i bezawaryjnie.Jeśli będziecie potrzebowali moich opinii lub zdania, służę pomocą, znam ten motocykl na wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) Czy w tym szacownym gronie znajdzie sie miejsce na Venture??No jasne witamy cię :) Była u mnie jeszcze dwa miesiące temu.Ten motocykl na zawsze pozostawił u mnie sympatyczne wspomnienia, krążyłem nim cztery lata.Przyjemnie i bezawaryjnie.Jeśli będziecie potrzebowali moich opinii lub zdania, służę pomocą, znam ten motocykl na wylot.Jeśli to jest ta co Doktor o niej mówił, to przyznam się szczerze że myśłałem o nim :D No to może w związku z tym że nastał czas zimowego dłubania przy sprzęcie podasz trochę więcej szczegółów. Też jestem na etapie klocków i opony tyle że tylnej.Postanowiłem że oponkę to kupię nową, bo jak powiedział Hamir że masz motorek wart 3 dychy a żałujesz na bezpieczeństwie.Tak więc rozglądam się i zastanawiam gdzie ją kupić.Klocki kupiłem lukasa za 90 dych na stronę.Dzisiaj walczyłem z podłączeniem gniada zapalniczki do nawigacji i telefonu komórkowego.Nie spieszę się bo do kwietnia jeszcze daleko. Edytowane 8 Grudnia 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jezeli sie pytanie o moja to nie jest to ta od Jamiego. Dzisiaj nie wytrzymalem i musiale sie chociaz 60 km przejechac. Slonce plus 10 stopni. Grzech nie odpalic. Muzyczka gra a ja przed siebie :banghead: niezapomniane wrazenia tym bardziej, ze to pierwszy raz na dluzej wybralem sie moja Vędką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jami potrzebuje typy lozysk w dyfrze - sa dwa jedno juz znalazlem 16014C2. Brakuje mi tylko tego drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Pozdrawiam wszystkich kolegów.Jak tam przebiegają przygotowania do sezonu.Jest też propozycja spotkania.Jeśli ktoś ma ochotę to w kwietniu odbywa sie spotkanie virago w Kletnie.Zapraszam,super atmosfera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janne Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Może coś więcej o spędzie w Kletnie.Miejsce i czas ewentualne rozrywki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Może coś więcej o spędzie w Kletnie.Miejsce i czas ewentualne rozrywki :)Zaglądnij do działu Zloty.Tam jest wszystko o spotkaniu Virago w Kletnie.Naprawdę warto super impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaśnyOsiek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam fanów ROYALKI . Jestem szczęśliwym posiadaczem takiego sprzętu od zeszłego sezonu. Wiele nie pojeździłem (jakieś 1200 Mil) . Ale w tym roku mam zamiar zjeździć skandynawię. Z maszyny jestem zadowolony. Jeździłem wcześniej Dragiem 650 , ale z racji moich rozmiarów (187 wzrostu) postanowiłem wskoczyć na coś większego. I myślę że trafiłem w 10. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaśnyOsiek Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam wszystkich ;) Chyba trzeba reanimować temat, bo coś cicho się zrobiło. Royal starów przybywa :smile: Widać ich coraz więcej.Cieszy, bo sprzęt ZAJEFAJNY.Nie mogę się doczekać wiosny, coby trochę ponawijać.POZDRAWIAM ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi