Doktor Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Wiem coś o tym ,my piszemy ale gmk też sie wypowiedział powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotros Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 qmk napisał: "Ja musze cierpliwie czekać na moje wymarzone 300 kg. " ...czyli wynika, że jeszcze czeka :?: ? qmk - jak już go dostaniesz to napisz, jak ci się podoba zmiana biegów piętą (ech tego mi brak w innnych sprzętach) jak wrażenia z jazdy?? -czekamy!!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmk Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 WYĆ MI SIĘ CHCE!! !!! Jestem stary a taki głupi!! Jak Royal może kosztować z 98 3500 Euro?? JEstem Ch*j Dębowy albo Dąb jest Ch*jowy!! Okazuje się że chyba próbowali mnie naciągnąć... Moje marzenie prawdopodobnie będzie musiało troche zaczekać jeszcze... Szkoda, że nie dołączę do grona zapaleńców i miłośników posiadających Royalkę. Dzieki że podpasował Wam temat i że chcecie mieć wśród siebie kogoś jeszcze z Royalem... Chyba sie porycze, bo to moje marzenie żeby tym jeździć... Jeszcze popróbuję, ale to chyba byl szwindel...Napisze jak bede wiedział więcej... A tymczasem miło popatrzyć na foty waszych maszyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotros Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 - no fakt, 15.000zł to malutko, chyba że, za silnik i rame... wiem jak to jest, sie napalić, jak młody wilk na rasową cipcię :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ale na wiosne Warrior do was dolaczy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 To czekamy , masz już zródło gdzie go bedziesz szukał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmk Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A jednak! Trafił mi się oszust escrow... Szkoda - marzenia już tak blisko były... Będziecie chcieli w ogóle gadać z kimś kto ma coś innego :cry: ? A tak na poważnie to chyba zostanie mi Intruderek 800... Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Gadać bedziemy bez obaw :-D , ale z Cruisera na typowego czopika?To już bliżej by był jakiś Custom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotros Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Spoko, - tak bywa, zawsze możemy pogadać :-) a teraz powiedz gdzieś to wynalazł (moto), tzn. kto cie przekręcił, jest po fakcie - więc może jakieś szczegóły??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmk Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Szczegóły:Moto znalazlem na niemieckiej giełdzie internetowej. Facet zaoferował że opłaci transport a transakcja ma być prowadzona przez escrow na www.inttcomp.com NIGDY SIE NA TO NIE NALEŻY GODZIĆ!! Forma zapłaty - Western Union. Sprawe opisałem na forum w "co, jak i gdzie kupić motocykle"...Gość kitował. Od początku mi sie to dziwne wydało, bo za tanio... Jeśli chodzi o chopika to pragnę wyjaśnić że I chopiki i cruisiki mi serce porywają. A to za sprawą rozmiarów. Ja sam jestem wątłej budowy 192 cm i 108 kg więc na szlifierkach wyglądam jakbym na psach jeździł (bez obrazy dla szlifierkowiczów) po prostu jestem za duży na taki motocykle. Mieliśmy z bratem GPZ100RX - i to jedyny model na którym wyglądałem normalnie...A na cruisera przyjdzie czas. Myślę że za 2 latka sobie sprawię royala albo Draga 1,1A szukam czegoż z napędowym wałkiem kardana nie łańcuchem. Dość mam czyszczenia tylnej felgi na okrągło :evil:A czy czopik czy cruisik - sie zobaczy co sie fajowego trafi...Macie jakieś źródła oprócz mobile.de?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Polecam to gdzie ja kupowałem, szczegóły na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Szczegóły:Gość kitował. Od początku mi sie to dziwne wydało, bo za tanio... Pamiętaj że tak jak i w każdej innej dziedzinie życia nikt nie sprzeda za pół ceny dobrej maszyny.Nie ma takich okazji i za coś co jest określonej wartości tyle trzeba zapłacić. Inaczej to jest minaalbo przekręt. Cudów nie ma. A na cruisera przyjdzie czas. Myślę że za 2 latka sobie sprawię royala albo Draga 1,1 Co do Draga 1,1 polecam maszynkę. Przesiadłem się na swojego z XV 750. Tamto jeździło a to pływa i grzmi. Po prostu bajeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmk Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Senio, ja wiem!!Myślisz że nie oglądam się za takimi maszynami jak za laskami 90-60-90 cm?? Pewnie że tak, ale jak na razie nie stać mnie na wydatek rzędu dwudziestu paru tysięcy. A grzmieć to i moje będzie hihihihi. :-D Jak z braciakiem wyjedziemy to nas nawet gliny nie bedą ścigać! hehehe - Bo to On glina jest :-D A maszyne też ma...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Pewnie że tak, ale jak na razie nie stać mnie na wydatek rzędu dwudziestu paru tysięcy. Mnie tez jeszcze nie było stać ale nadeszła niespodziewanie chwila sprzedaży XV więc sprzedałem. Później spod ziemi wykopałem resztę i jest :evil: Ja jestem niecierpliwy i nie mógł bym dwa lata ( ba sezon bez moto to sezon stracony) czekać i tylko oglądać :P I jeszcze jedno. Jak chcesz śmigać Dragiem czy Royalem nie myśl o 8-setkach. Lepiej od razu kup moto docelowe bo później same problemy ze sprzedawaniem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmk Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Pewnie że tak, ale jak na razie nie stać mnie na wydatek rzędu dwudziestu paru tysięcy. Później spod ziemi wykopałem resztę i jest :evil: Ja jestem niecierpliwy i nie mógł bym dwa lata ( ba sezon bez moto to sezon stracony) czekać i tylko oglądać :P Ja i tak będę musiał spod ziemi wykopać na moto! hehehehe..Trudno - żonie stanika nie kupie tylko sobie moto! Za długo już czekam na nie...Heja - spadam do szwagra na urodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi