nordtrans Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Witam. Przerobiłem moją honde nsr 50 na 80cm/3, zmieniłem gaźnik na wiekszy,brakuje mi tylko wydechu poniewaz ten co mam teraz dławi mi motorek, tak bardzo ze jak dam mu cąły gaz to przylewa świece i napewno to jest wina wydechu bo jak go odepne to moto dostaje kopa :D różnica jest ogromna, bez wydechu rozbuja sie bez problemu do 105 i brakuje skrzyni a z wydechem ledwo 85 wiec bardzo mnie to wkuża.... Moje pytanie brzmi, czy kupić nowy dyfuzor i końcówke??? ( i ewentulanie jakby ktoś wiedział gdzie moge go dostać w Krk lub okolicach i jaki byłby koszt) czy przeciąć mój wydech, wywalić z niego wszystko i czy to wystarczy??? Z góry dzięki. POZDRAWIAM. :icon_question: Edytowane 27 Lipca 2007 przez nordtrans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Niedziwie sie neidosc ze masz od 50 to przeciez wydech nsr50 jest blokowany.wyciag go.i przetnij flexem tarcza minimetrową w zdloz i wywal z niego wszystko.odrazu wszystko wyczysc.koncowke zostaw.mzoesz ewentualnie ja rosciac wywalic przegrody i wstawic rurke siadkowa a d okola wate.w ten sposob uzyskasz przelotowy.na tym powinna isc jka jebnieta :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nordtrans Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Hehe dzięki.Nawet na tym wymiata;D ale sie nie wkreca na całe obroty i wiadome dławi ją. Najlepiej to jak odkrece;D psy i koty u sąsiadów nie wychodzą przez tydzień z domu :icon_mrgreen: ale ja mam wykop;D hehehe. A i mam pytanie odnośnie wybebeszania. mam wywalić dosłownie wszyściutko?? czy coś zostawić?? bo niechce zeby moto był za głośny. POZDRO :buttrock: Edytowane 27 Lipca 2007 przez nordtrans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 z dyfuzora wypieprz wszystko, ale koncowke tak jak dibo: rurka ponawiercana i owinieta wata! inaczej bedzie za glosny :buttrock: , chyba ze wypieprzasz wszystko z samego dyfuzora a wstawisz np sportowa koncowke :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Siemkaposzukaj sobie tematow o tłumikach przelotowych bylo ich kilka, bedziesz wszystko wiedzial.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi