viktor24 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 witam, czy wie ktoś co może być przyczyną "niechęci" do odpalenia mojej crm-ki. Na pych pali dopiero po kilkunastu metrach, moto dalej działa ale tylko na dużych obrotach na wolnych gaśnie. Honda ma moc także nie jest to winą kompresji, wymieniłem w niej świecę zapłonową, przemyłem gaźnik, wymieniłem płyny. Filtr powietrza zdjąłem całkowicie (nic nie pomogło). Co może być przyczyną, może to kwestia ustawienia przepustnicy w gaźniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 tłok/pierścienie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Na zimno tylko slabo pali a na cieplo dobrze?? Jesli tak to przedmowca niestety pewnie ma racje :icon_mrgreen: Jesli nie musisz kombinowac pewnie z gaznikiem (dokladne wyczyszczenie dysz + regulacja). POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor24 Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 nie ma różnicy czy jest zimny czy ciepły, pali ta samo, a gaźnik przemyty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) ja tam bym zajrzał do cylindrasprawdź też czy z zapłonem jest w porządku Edytowane 26 Lipca 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Tez stawiam na cylek.lub zapchany filtr powietrza.Chyba ze nie wiem np traci iskre przy malych obrotach dlatego gasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi