danielmk2 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam,mam pytanie co może być przyczyną dziwnego falowania tyłu motocykla podczas hamowania szczególnie tylnym hamulcem.Odrazu mówie że tylnia opona jest już zużyta,zamówiłem nową ale nie wiem czy to pomoże.Wydaje mi się że to może być przyczyna zużycia jakiś łożysk łączących wahacz lub amortyzatora.Jeżeli ktoś spotkał się kiedyś z taką usterką to proszę o poradę!!Z góry dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Zuzyta opona przede wszystkim.Za male cisnienie w niej to drugi powod.Zeby sprawdzic lozyska wahacza, trzeba odpiac od niego amortyzator i probowac przekrecac tylnym kolem na boki. Kolo do tego lapiemy rekami od gory i dolu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi